Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Výběrový kemp - obecně

Obecná diskuze o výběrovém kempu při přijetí k PČR.
TOMICK :: Datum založení: 13. 02. 2015 :: celkem 22 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ILON 10:53:25 14. 02. 2015
Ilon.jpg
Ahoj lidi,
mám úraz šlachy na noze a na kemp v březnu se nemohu dostavit,na personálním je velká ochota,může mi prosím někdo zasvěcený poradit jak po sobě jdou ty kempy?Musím se přihlásit na další a nikdo neví,kdy bude.Jsou každý měsíc,nebo je mezi nima větší časový odstup.Moc mi to pomůže.Děkuji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMICK 14:22:44 13. 02. 2015
default.png
Ahojte, mladí policisté, co máte za sebou výberový kemp. Všichni výše postaveení ohledně něj oficiálně mlčí, nicméně spousta informací je již spíše veřejným tajemstvím. Na ty, kteří jej již absolvovali bych chtěl apelovat, zda by nemohli ostatním popsat celkový průběh, náročnost, rozdílnost v jednotlivých krajích, procenta úspěšného/neúspěšného dokončení a podobně.

Díky, T.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio