Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Masakr v Uherském Brodě a 5 policejních drbanů před dvěřmi posraní strachy !!!

Naco tam těch 5 drbanů stálo? Posraní strachy. Kdyby tam vletěli, mohlo být a několik mrtvých méně. Kurva že pomáhat a chránit. To jste policajti vy hnusné kreatury ?? Máte odvahu akorát tak tahat s auta starou babu, nebo honit kluka, který to napálí do zátarasu, uměle vytvořenou drbanama od Policie nebo buzerovat za prošlou lékárničku. To jste se teda ukázali vy hrdinové posraní !!!!! Takové drbany platíme s daní po celé ČR !!!
KARL :: Datum založení: 26. 02. 2015 :: celkem 77 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 22:15:32 03. 03. 2015
default.png
DYRUP [2015-03-03 21:19:23]: Tak odkaz je na stránky, kde jde o to, jak se vším, vyjebat, jak se čemu vyhnout v dopravě. To jsem si jaksi všimnul. Když si to začneš číst, budeš valit oči jako vůl před kopcem: hrozné ptákoviny. Zbytečné se o diskusi právně naprosto nepolíbených dacanů bavit.

Moje odpověď proto tohle vynechala a napsal jsem, co jsem napsal. tam by mohl akorát tak jeden vedle druhého tak provolat slávu policii. Ta diskuse existuje v takovém stavu co do množství a obsahu proto, že není strach z činnosti policie. Proto píšu, že místo bezduchého stání u silnice ve vestách ... atd atd.

Jinak u policie mě naučili psát stejně rychle jako mluvit. Tebe ne?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DYRUP 21:19:23 03. 03. 2015
default.png
HAMMER [2015-03-03 06:19:54]: Nevím jak dlouho ti trvalo vyplodit tento příspěvek, ale reaguješ na něco úplně jiného než o čem jsem psal.
Znova opakuji podívej se na vložený odkaz na který jsem poukazoval pak třeba pochopíš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:19:54 03. 03. 2015
default.png
DYRUP [2015-03-03 00:59:11]: Ale ale ale... Pokusím se ti vysvětlit, že to není pravda.

Příklad 1: víš o tom, že policie dneska nemá možnosti měřit a přerstupky zrovna likvidovat tam, )čili sekat pokuty a nepřímo brát papíry) kde je to nebezpečné, ale jen tam, kde to technicky vůbec jde? A víš proč tomu tak je? Při každé stavbě a při každé rekonstrukci každé silnice má policie právo žádat "zálivy" k stavění vozidel ústy nadřízených. Mohl by jsi mi říci jediný příklad, kdy by se velení policie něčím takovým zabývalo a tyto zálivy žádalo budovat? Zkus se někdy zeptat dopravních inženýrů a projektantů, jak se věci mají.

Příklad 2: prosím tě, můžeš mi říct, co brání policii zaměřit se na všechny ty nepřehledné úseky jako zátočiny, horizonty atd. postavit nebo spíše "polehnout" tam zamaskovaného chlapa s kamerou a o kus dál byť nepřímo, ale sbírat pirátům papíry? Podívej se na zákon, jak se od mých dob ještě více zpřísnil. Papíry se berou už za přejetí plné čáry jakkoliv je nesmyslná! Za mě muselo dojít k ohrožení jiného.

Víš co by takový způsob výkonu služby vyvolal mezi českými řidiči? Strach! A ten plodí disciplínu. Jenže to by muselo mít vedení policie koule něco dělat a jít po lumpech. Problém je v tom, že by to zhusta byli jejich kamarádíčkové...

Zkoušeli jsme tohle dělat klasika ve vestách samozřejmě na vlastní pěst a z vlastní iniciativy, ale ani po například třech hodinách hlídkování jsme neměli na nepřehledných úsecích jediný úspěch. Všechno se to navzájem probliká.

Když chceš poukazovat na to, jak mají lidi zákon u prdele, já říkám, že z něj nemají strach. Je to sice to samé, ale podstata je, kam se to současným stylem práce dopracovalo. Jako obvykle a stále dokola se dělá něco, co nefunguje a není boha z velení, který by se nad tím aspoň zamyslel, proč se u všech služeb policie dělá práce, která nikam a nikdy nevede. Samozřejmě jsme zase u toho samého: kdyby se nad tím skutečně nějaký velitel zamyslel a něco udělal, klesly by mu za chvíli čárečky, prvotní náklad čáreček když by akci začal by měl během pár měsíců nebo i roku sešupovou tendenci a on by nikomu nedokázal vysvětlit, že provedl se svými podřízenými cílevědomou práci a na téhle silnici je najednou klid.... Dozvěděl by se, že na všecko kašlou, posílali by na něj kontroly.

Další stigma, které policie na sobě nosí je, že jeho lidi nejsou psychicky připraveni na to, co je jejich úkol: sjednání pořádků! A nejsou připraveni ani na to, co rozhodně není jejich úkol: být populární.

Výsledek: veřejnost v nich vidí kašpary. Čím více je policie "lidová", tím větší despekt sklízí. Z Rakušanů má český řidič nefalšovanou hrůzu. Z našich vlastních má i vycepovaný Rakušan smích.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DYRUP 00:59:11 03. 03. 2015
default.png
Jen malá vsuvka ohledně dopravy. Pokud nebudou pořádné zákony tak na silnicích může stát hlídka na každém kilometru a stejně se nic nezmění.
http://30kmh.cz/index.php?PHPSESSID=vg2cep1tbj88tbhgjni7d8uvl6&
Pokud máte čas tak si počtěte jak je lidem zákon u prdel...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:21:47 02. 03. 2015
default.png
PAN-RUZOVY [2015-03-02 19:14:53]: Na silnicích nedokázala PČR nastolit pořádky, ani když lidi měla. Ona nedokázala v žádném svém oboru nic jiného než sledování čáreček. Jak mi napsal policejní prezident: velitelé si svou práci skrze kvantitativní ukazatele (rozumějte čárečky) stále jen ulehčují. Ale nic s tím ani on ani nikdo jiný nesvedl. Věřím tomu, že by to nesvedl, ani kdyby chtěl. Na to by muselo ve společnosti opravdu dojít k revoluci a kandelábry na D1 by muselo zdobit několik tisíc "vyvolených", aby ti zbylí dostali strach a zalezli. Pak by teprve zákon dostal zelenou.

PČR nechybí lidi, jí chybí schopní velitelé a schopní velitelé jí chybí proto, že příliš mnohovrstevný systém schopné velitele ničí. Díky chybějícím schopným velitelům chybí PČR v jakékoliv její práci, činnosti nebo úmyslu tento řetězec: nápad - plán - získání lidí pro věc - realizace - vylepšení.

Když dopravka lidi měla, když dopravce vypomáhaly soustavnou prací na silnicích i obvody a dokonce i pátrači od pohraničky, stejně se počty nehod a chování řidičů na českých silnicích nezlepšilo. Chaotickou činností od ničeho k ničemu se céle nedosáhne, zvláště když ten cíl ani nikdo nepojmenoval, neřekl jak na to, neporadil se s praktiky...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAN-RUZOVY 19:14:53 02. 03. 2015
pan Růžový.jpg
PČR nedokáže nastolit pořádek na silnicích, protože nemá lidi. Jeďte se podívat na Slovensko. Na dálnici hlídka skoro každých 20-30km.
V ČR občas Passat. V čele ŘSDP stojí sebestředný ředitelíček, loajální k nadřízeným, který za ty roky v křesle nesebral odvahu otevřeně říci, že prostě nemá dostatek dopravních policistů díky minulým dementním škrtům. Zcela jistě PČR prospělo zvýšení počtu krajů, kancelářských krys je tak stále neuvěřitelné množství.
Za současné situace je potřeba větší množství kontrol a represe. Až se řidiči uklidní a začnou se chovat normálněji, lze povolit uzdu.
Se současným vedením ŘSDP ale nelze čekat zázraky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:55:45 02. 03. 2015
default.png
BROKAR [2015-03-02 15:17:57]: Tak to už není ani kritika, to už je křeč těch debilů asi z vlastního neúspěšného života.

Když jsi u těch neukázněných řidičů: tady sklízí bohužel policie skutečnost, že nedokáže na silnicích nastolit pořádek, ale opět se budu opakovat: přesně v souladu s přáním společnosti. Dnes jsem na rádiu Impulz slyšel snad deset hlášek, kde stojí jaká hlídka. Padesát procent z nich bylo urážlivých.

Podle mého: ať se pozabíjejí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BROKAR 15:17:57 02. 03. 2015
default.png
V Čechách je každý odborník na všechno. Hrdinů a neohrožených bojovníků je tady spousta. Doporučoval bych jim tedy, aby při příští takové události zasáhli sami, ještě před příjezdem policie. Dokážou-li to, osobně jim políbim zadnici. Alespoň ukážou, jak jsou o dost schopnější než kluci v uniformách.
Těm, co se nelíbil dojezdový čas zásahové jednotky, kdy uvedli, že vzdálenost od jejich základny k místu zákroku byla 98 km a oni to jeli na VRZ 90 minut, bych rád vzkázal. AŽ začnou řidiči českého národa reagovat v čas a inteligentně na vozidla se zapnutým vrzem, dojezdový čas se určitě zkrátí. Minimálně tak ušetříte spocená trika a nervy řidičům těchto vozidel. Boužel vozidla PČR nemají ve předu místo nárazníku radlici, aby mohli ty hluché a slepé řidiče házet rovnou do škarpy :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 10:27:10 02. 03. 2015
Joe.jpg
OK, díky, že to funguje :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 23:20:07 01. 03. 2015
Lukas Heinz.jpg
Uživatel Karl byl banován z důvodu používaní vulgarit v příspěvcích. For Joe - admin funguje, jen dáva šanci i těm méně rozumově vybaveným, aby si promysleli formu a obsah svých příspěvku. Ban je na posledním místě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio