Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Masakr v Uherském Brodě a 5 policejních drbanů před dvěřmi posraní strachy !!!

Naco tam těch 5 drbanů stálo? Posraní strachy. Kdyby tam vletěli, mohlo být a několik mrtvých méně. Kurva že pomáhat a chránit. To jste policajti vy hnusné kreatury ?? Máte odvahu akorát tak tahat s auta starou babu, nebo honit kluka, který to napálí do zátarasu, uměle vytvořenou drbanama od Policie nebo buzerovat za prošlou lékárničku. To jste se teda ukázali vy hrdinové posraní !!!!! Takové drbany platíme s daní po celé ČR !!!
KARL :: Datum založení: 26. 02. 2015 :: celkem 77 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 16:52:11 27. 02. 2015
default.png
PAW [2015-02-27 13:49:27]: Prosím tě, komu toto tu vysvětluješ? Frajerovi, který ti říká, aby jsi šel teda nasadit svůj život když už jsi to šel dělat (ať to předvede sám, jak nebude mít strach, jaký je geroj beze strachu), nebo té fackovací internetové mašině se svaly jako půlka klávesnice? :D :D

S blbostí se nedá bojovat a je zbytečné se jí zabývat.

Souhlasím (+ 4)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAW 13:49:27 27. 02. 2015
default.png
OPICE [2015-02-27 12:44:31]: Je rozdíl nasadit život (v rámci nějakého přijatelného rizika) a život beznadějně zahodit (zákrok, kde nevidíš reálnou šanci na úspěch, je z taktického hlediska nesmysl). Hasič taky neproběhne kaluží hořící hořlaviny vytékající z potrubí, aby se přesvědčil, jestli v místnosti za touto kaluží někdo není. Napřed se bude snažit navodit podmínky, za kterých bude mít jeho zásah šanci na úspěch, i kdyby to znamenalo čekat na další jednotku s lepším technickým vybavením. Je třeba rozlišovat mezi odvahou / šílenstvím a mezi zbabělostí / racionalitou.

Aplikováno na situaci první hlídky - jestli první hlídka neshledala podmínky k tomu pachatele "na čekané" eliminovat, udělala lépe, než kdyby mu (jim, protože si nemohli být jistí, že je skutečně jen jeden) "zlepšila skóre" o dva odepsané životy a poskytla jim dva další kvéry, zbytek střeliva, balistické vesty, radiostanici a prostor k úniku.

Po příjezdu prvních posil už dle všeobecně dostupných informací byla situace taková, že pachatel neútočil, s policií komunikoval a tvrdil, že má rukojmí. Kdyby říkal pravdu, zaváněl by kovbojský vpád obvoďáckýh hlídek průserem, ohrožením životů rukojmích a (možná oprávněným) křikem médií, že si nezodpovědní četníci hráli na akčňáky a způsobili masakr.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OPICE 12:44:31 27. 02. 2015
default.png
mysleno spis obecne, nejen k tomu konkretnimu pripadu v Brode, podle toho jak to tam vypadalo, no...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OPICE 12:39:36 27. 02. 2015
default.png
Pridam par nazoru, se kterejma souhlasim:
1) Jednou je clovek policajt a tudiz musi udelat co je potreba i pres to ze musi nasadit svuj zivot a to i kdyz bere ty smesne penize Pokud se boji, tak tam nema co delat!!! Mozna to vyzni blbe, ale tak to hold je.
2) Od ceho mame u policie lidi, kteri si to vybrali dobrovolne a maji nas chranit, kdyz se pak boji?!!!!!!!!!!!!!! Nikdo se do teto situace nechce dostat, ale kdyz bohuzel nastane, tak musi jednat a neohlizet se jestli to schytaj nebo ne. Ano je to blby, ale tu praci si vybrali sami jako vojaci nebo hasici dobrovolne a vedeli do ceho jdou a co je muze potkat. Pokud se boji nasadit zivot, tak nemaj u ochranych slozek nic delat!
3) Jednou si vybere/te člověk práci, tak ji má dělat se vším všudy. Argumentovat potom výší platu je nesmysl - pak má jít dělat na pokladnu/do fabriky za stejný peníz, když na todle nemá koule.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARL 11:10:04 27. 02. 2015 blokovaný
Karl.jpg
STEPA [2015-02-26 22:51:14]: Demente drbanej, já na rozdíl od tebe zbraň nepotřebuju. Na to abych ti vysvětlil moji strategii, stačí jedna, dvě, tři po tlamě aby se ti rozsvítilo, a je hotovo. Opičí hlavo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARL 11:05:07 27. 02. 2015 blokovaný
Karl.jpg
Jen si mě urážejte drbani od policie. Jste posraní strachy, když je něco ostřejšího. Ono je na wagínu celý systém, takže ... a policajt aby mě ochránil? :-)))))) Navleče si uniformu a je mistr světa. Tak jak ten blbeček, co tahal tu babu s auta před hradem v Praze :-))) jste ubohé dostrašené opice, které si hrají na zákon.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 08:30:29 27. 02. 2015
default.png
To Znojmo je čistě náhodné...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 06:32:25 27. 02. 2015
default.png
Navrhuji, aby do káždé výkonné instituce tohoto státu byl do čela povolán jeden zástupce z mediální sféry ČT, Nova , Prima atd., aby mohli odborně řídit a vést instituce jako je třeba policie, výrobu čehokoliv a samozřejmě by měli vést i ty nejsložitější operace ve zdravotnictví. Poté v této zemi zavládne mír a pokoj, neboť je předpoklad, že díky těmto blbům zde nezůstane nikdo živý. A ten starosta Znojma by moh založit vlastní a největší pohřební službu na světě, o kšefty by se nemusel starat, podle jeho slov má zkušenosti a odbornost na vše.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:15:08 27. 02. 2015
default.png
Jinak celou problematiku jak psychicky nemocnému (nejen) (ne)sebrat kvér, trochu načrtává snaha jeho rodiny, aby mu zbraň nebyla ponechávána a naprostá ignorace těch, co to mají v popisu práce udělat.

Mohl byste se dostavit laskavě k projednání prodloužení vašeho zbrojního oprávnění, pane magor? Samozřejmě se tak na něj musí, protože on ještě nic neudělal a nelze mu přisuzovat úmysl, že to chce udělat. Má svoje práva, je sica magor a má kvér, ale jeho práva jsou svatá. Že jeho práva končí prudce tam, kde začínají práva jiných? A koho to zajímá?

Až něco udělá, tehdy se začne něco řešit. Protože kdyby policie skutečně na hocha naskákala a kvéry mu sebrala, co by mu jako dokázala? Že je magor a má kvér, který mu někdo schválil? Jak by se celá veřejnost jako vždy na čele se sluníčkáři a dalšími ochránci všemožných práv kdejaké sběře obrátila proti policii?

Co tato společnost chce, to taky má. Co pak všichni křičí, že to mají? Svazujete policii ruce? Tak policie nejedná. Tady to máte, užijte si to! Když vám odborníci říkají co a jak, neslyšíte. Teď ti největší občanskoprávní křiklouni samozřejmě nevystrčí ani rypáky, nikdo si na ně nevzpomene.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:04:19 27. 02. 2015
default.png
Pro Karla: městská policie, vyblíze, jsou zaměstnanci v pracovním poměru jako každý jiný, mohou tudíž odmítnout práci, kde jim jde o život. Se zbraněmi a zásahy proti ozbrojeným střelcům nemají mít co společného. Nejsou na to cvičení. Jsou to trochu lepší hlídači. Sranda je, že na to nejsou cvičení ani policisté PČR mimo zásahovek.

Mají dohlížet na veřejný pořádek, parkování, odchyt psů a to je tak všecko. To je strašně složité pochopit.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio