Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

MP Praha - nábor - věk

Zdravím, chci si podat přihlášku k policii. Bohužel 21 let mi bude až za 3 měsíce, proto mě zajímá zda je to zanedbatelné či nikoli. Máte někdo stímto zkušenost? Předem děkuji za odpovědi.
94VODRY94 :: Datum založení: 18. 03. 2015 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu APEP 21:27:22 18. 03. 2015
default.png
Tak se na to podíváme. Co říká zákon? 21 let, žádné plus nebo mínus. Takže strážníkem se může stát občan nejdříve dosažením 21 let. To jestli si přihlášku může podat před dosažením 21 let už zákon neřeší, záleží asi spíš na praxi té které MP. Ale ikdyž splníš ostatní podmínky, tak přijat jako strážník můžeš být nejdříve o 21. narozeninách. A zase nevidím problém vyčkat nějaké 3 měsíce to je jako nic a MP do té doby nejspíš nikdo nezruší. A nejedná se o přijetí do služebního, ale do pracovního poměru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio