Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Znovupřijetí ke sboru

Je tu někdo, kdo odešel od policie a v relativně krátkém čase (cca do pár měsíců) se vrátil? Jaké s tím máte zkušenosti a jak to probíhá? Bylo těžké najít znovu práci u PČR? Já odešla před měsícem po patnácti letech na obvodě od sboru do civilu a chtěla bych se zase do pár měsíců k PČR vrátit, ale tentokrát do jiného kraje. Asi byla hloupost odcházet do civilu kvůli pár měsícům, ale nahromadili se mi rodinné důvody a potřebovala jsem odejít, abych se mohla odstěhovat zpět do rodného města, zajistit si pro děti školku a hlídání tam atd. atd. a protože šéf by mě jinam stejně jen tak nepustil (natož do jiného kraje), tak jsem to nakonec vyřešila výpovědí. Takže trochu opačný postup přechodu na jiné místo, nejdřív výpověď a teprve teď hledám to nové místo. Nějak ale nevím jak vlastně a kam se obrátit. Na personálním mi řekli, že řeší jen nové uchazeče, nikoli znovupříchozí a že bych se měla po něčem poohlédnout sama. Teď nevím zda se obrátit přímo na tamního ředitele nebo zda obrážet místní OOP a ptát se konkrétních vedoucích?
VEROBINKA :: Datum založení: 23. 03. 2015 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MILDA 17:49:08 11. 11. 2015
default.png
Ahoj, já odešel do civilu po deseti letech v roce 2007 a po čtyřiadvaceti měsících jsem byl znovu přijat na původní pracoviště. Absolvoval jsem pouze zdravotní prohlídky a fyzické a psychické testy, na ZOP jsem nemusel. Podle mne bude záležet na tom, jaká je poptávka po policistech v tom kterém místě a na jakého personalistu tam narazíš. O bývalou policistku s patnáctiletou praxí a krátkou dobou od odchodu by měli mít, dle mého mínění, zájem. Přeji trpělivost a hlavně štěstí.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio