Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tetování - symbolika

Zdravím, chtěl bych jít studovat na policejní akademii.Mam tetování na pravém lýtku pod kolenem (někdy to zakryji i kraťasy. Takže s místem nebude problém ale mam obavy se symbolem, je to Sparta 1893. Myslíte, že by to mohlo byt posouzeno jako nevhodné? Nikdy jsem neměl žádné problémy se zákonem a ctim vysoké morální hodnoty. Je to jen čistá láska a věrnost ke tradici klubu. Předem děkuji za odpovědi ;)
LANGOBARDI :: Datum založení: 02. 04. 2015 :: celkem 31 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DARKONE 19:05:44 03. 05. 2015
default.png
Tě pic. Vzhledem k faktu, že na PA se nedělají žádné vstupní fyzické testy, tak je to úplně jedno. Pokud uvažuješ o služebním poměru u PČR (a zřejmě uvažuješ), tak by to mohl být problém, ale znám lidi, co mají tetování přes celá záda a nikdo to neřešil. Pokud tam nemáš severské runy, jižanskou vlajku nebo hesla typu Conflict 88 či White Power, tak to tak horké nebude, jen se na Tebe budou dívat trošku jinak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio