Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Pistolová svítílna Streamlight TLR - 1s

Prodám taktickou podvěsnou svítílnu pod pistoli Streamlight TLR - 1s. Svítílna je s kompletním příslušenstvím, krabice, návod, výměnné hranoly pro montáž na různé typy pistolí (CZ, Glock, Colt 1911, W P99...). Koupena Leden 2014, rok používána. Je ve výborném stavu, jen horní část svítilny má lehce opálený povrch od střelby. Nemá žádný vliv na funkci. LED dioda má daleký dosvit, dlouhou výdrž, funkci strobo. Možnost stálého nebo mžikového svícení. Prodávám, protože jsem si ji pořídil do služby a nyní jsem úplně stejnou nafasoval. Původní cena 4576 Kč. Nyní 3200 Kč. Lokalita Olomouc. Foto na dotaz. e-mail honza.nep@seznam.cz
NEREZ :: Datum založení: 29. 04. 2015 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio