Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Posilovna MŘ Brno - Problém se služebákem

Zdravím ! Možná je to blbost, ale štve mě to a třeba bude někdo vědět jak na to. O co tedy jde...nastoupil jsem v listopadu 2014 a rozhodl jsem se, že začnu využívat posilovnu na MŘ. Jsem pro Brno náborovaný a jsem přímo pod MŘ. Všem kolegům tam služebák na vstup funguje, mě však ne. To je dosti otravné, protože se pořád musím někomu přizpůsobovat kdo jak jde a na jak dlouho. Když jsem se na ředitelství stavoval, řekli mi, že si musím podat žádost s formulářem na venkov (který tu posilku údajně spravuje), ale že vzhledem k tomu, kolik je tam lidí již zapsáno, nemám počítat s tím, že bude mé žádosti vyhověno. Tak se ptám, co to je za blbinu ? Ta posilka je snad policejní a všichni do ní mají přístup, jen já z nějaké záhady ne......nevíte kdo by mi mohl pomoct s řešením ? Díky moc za info !!!
VESSY :: Datum založení: 30. 04. 2015 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio