Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Chování policisty na veřejnosti

Rád bych se zůčastněných zeptal, jestli má policista v pravomoci porušovat zákon o rodině z titulu své funkce ???
ROPIK :: Datum založení: 09. 05. 2015 :: celkem 42 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu APEP 20:59:28 10. 05. 2015
default.png
Ale svého práva dát podnět na GIBS jste využil? Využil! Laskavě se zde nerozčilujte, že příslušníci PČR se chovají odporně a zrůdně. Zrovna ve vašem případě jde o selhání člověka, nikoliv sboru. A pokud se vinna u oné osoby prokáže, bude se to jistě řešit i na úrovni sboru. Úplně stejně jste mohl dopadnou i kdyby dotyčná u PČR nesloužila.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROPIK 20:43:16 10. 05. 2015
default.png
Dozvědět se po roce od narození syna, že poručík Svátková inkasovala výživné od více " otců " je opravdu hodně krutá životní zkušenost !!!! Takový zmetek by asi jinde než u Policie ČR práci nenašel !!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROPIK 20:32:11 10. 05. 2015
default.png
Naštěstí nejsem policista, ale mám hořkou zkušenost s poručík Svátkovou. Kromě naprostého ignorování rozhodnutí soudu používá malé dítě k vydírání a vlastnímu obohacování. Případ řeší GIBS. Jen jsem chtěl upozornit na odporné a zrůdné chování příslušníků Policie ČR!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:26:28 09. 05. 2015
default.png
Ze třetí: protože tazatel o zákonech nic neví když ani netuší, že zákon o rodině již neexistuje, nebude mu žádný policista dávat moudra

Za čvrté: pokud tazatel není ochoten k případu uvést vůbec nic mimo totálního bludu a snaží se pravděpodobně dělat nějakému kolegovi problémy, vzpomene si radící policista na první zásadu chování ke kolegům a tou je zásada kolegiality, takže tazatele slušně pošle stěžovat si na lampárnu. Jen ho nechej, ať svoje bláboly předloží kde chce, ale neraď mu. Co když je to domácí silák?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 16:29:47 09. 05. 2015
default.png
Za prvé, policista ani jiný příslušník BS nesmí porušovat zákony. Za druhé zákon o Rodině byl zrušen, nahradil ho nový občanský zákoník.
Jaké porušení máte vlastně na mysli?

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio