Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Chování policisty na veřejnosti

Rád bych se zůčastněných zeptal, jestli má policista v pravomoci porušovat zákon o rodině z titulu své funkce ???
ROPIK :: Datum založení: 09. 05. 2015 :: celkem 42 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu EVIL 15:34:03 13. 05. 2015
Evil.jpg
Koukám, že bychom tu poskládali ligu výjimečných...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 2)
Poslat zprávu IZZY 15:30:29 13. 05. 2015
izzy.jpg
Chytrý člověk se ponaučí z chyb druhých. Hloupý člověk se ponaučí z chyb vlastních. Nicméně ve 25 letech napsat, že mě život naučil no nevím, spíš bych tu větu upravil na: Ve 25 letech už jsem si zažil své. Mír s váma, alespoň se člověk nenudí a něco se tu děje. :)))

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 14:54:36 13. 05. 2015
Sekta.jpg
JOHN158 [2015-05-13 12:31:40]:
Život te naučil v 25ti letech?:-D
Taky dobrej:-D

Člověk se poučí maximálně ze svých chyb , ale nikdy jsem se nepoučil z toho co jsem videl při vyjezdech na zákrok...a diky bohu:-D
Holt jinej kraj jinej mrav:-D:-D

Příčina policejních výjezdu??
Nedostatečná represe:-D:-D

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu JOHN158 12:31:40 13. 05. 2015
john158.jpg
ne nejsem, ale tak nějak jsem určité věci časem pochopil a život mně naučil..v 25 letech :)
jako polda zažiješ hodně případů jsi u nich dost blízko na to se z těch věcí poučit a vidět některé souvislosti a důsledky, kor když se to furt opakuje..
PS: Někteří lidé jsou sice dospělí, ale chovají se jak malé děti.. ego, pomstičky, sobectví.. a to je často příčinou..policejních výjezdů :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 13:07:12 12. 05. 2015
Sekta.jpg
JOHN158 [2015-05-12 08:48:48]:
Ty jsi v nějaké duchovní sektě vid:-D?
Nee, vtip:-D
Ale skoro jako kdyz slyším mluvit ty lidi o bohu, odpuštění apod..

Ropik nezvolil tu správnou stránku na řešení jeho problému, to rozhodne souhlasím...S námi jako policisty to moc nesouvisí...
Ale jakmile ti někdo sáhne na dítě??
Ja bych byl schopnej takovou osobu klidne.....
A nemá to s pomstou nic společného...


Ropik:
Zde se nedočkas moc pomoci a pochopeni...
Je to hnusná životní zkušenost a přeju ti aby to dopadlo dobre,ale tady asi neni opravdu nejidealnejsi místo pro řešení tvého problému...


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 08:48:48 12. 05. 2015
john158.jpg
kurwa, vztahy vztahy vztahy, kdy konečně dospějeme ?? do stadia kdy rozum bude víš než ego.. Mít sám se sebe lepší pocit je prostě to , o co máme usilovat.. žádné pomsty, žádné křivárny, prostě jít dál a žít.. je to těžké jak sviňa, ale každá taková zkušenost má za účel nás posunout dopředu..zbavit nás sobectví a ublíženectví které nepotřebujeme..získat nadhled a klid v duši :)

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:54:38 12. 05. 2015
default.png
ROPIK [2015-05-10 20:32:11]: A kdo tě nutil na ni vlézt, jestli jsem to dobře pochopil? S pistolí u hlavy jsi si ji musel nabrnknout, za chvatů aikida souložit... Orgasmus jsi prováděl kua za použití DP nebo rovnou zbraně?

Když čtu tady ten tvůj kvikot, poručík Svátková má jednak poctivou výchovu a jednak takovému "chlapovi" jako se tady předvádíš ty, bych nesvěřil do pracek ani křečka.

Ty jsi se až rok po narození děcka dozvěděl, že slečna je, podle tebe, veselá v rozkroku? Když jsi blbý, co chceš? Banán? Co otravuješ tady, podej si přihlášku do klubu paroháčů a nechej se na podzim jako zasloužilý člen myslivci odstřelit!

Jak se vlatním dítětem ta paní obohacuje? Že by ho prodávala na hodinu německým pedofilům? :D :D :D Nebo si dovoluje na něj pobírat dávky?

No, mě to ani nezajímá, běž kňučet někam kde policajty všichni nenávidí.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:44:24 12. 05. 2015
default.png
A připadá vám normální, že soudruh Šabršula, okresní šéf UH byl za svoje prohřešky z chlastem místo vyhazovu přemístěn z Hradišťa do Vizovic (v diskusi pod článkem na Idnes někde trefně poznamenává že je to jak v Cimrmanovi) a poté, co usnul navalený jak dělnický autobus za volantem auta uprostřed křižovatky (kde se asi zašil :D :D) ho přemístili na PP?
APEP se zastává sboru, prej selhání tady v tom co se probírá níže není selhání sboru. Asi by se dost divil, kdyby věděl, jak psychotesty toho človíčka proběhly, zda vůbec proběhly a jaké vykazoval výsledky, jak proběhlo proklepnutí k přijetí ze strany OOP atd.
Ve standardně fungujícím policením sboru by ožrala šel na ZÚ a pak do céčka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 01:18:45 12. 05. 2015
dax.jpg
ROPIK [2015-05-10 21:32:30]:
Jen pro zajímavost - poručík Svátková se musí doma dovolovat rodičů, jestli si může domů někoho pozvat. Je ročník narození 1973 !!!!! Připadá Vám to normální ????

Přítel to má evidentně nějak popletené. Pokud madam bydlí u rodičů v jejich bytě, tak i kdyby jí bylo třeba 50let, tak se jich musí dovolovat nejenom koho si do jejich bytu pozve. MamaHotel je ostudná záležitost této doby sám o sobě a pokud se chce takový mamánek, ještě chovat jako by mu ten byt patřil, tak je to nehorázná neúcta a drzost vůči jeho rodičům. Příteli ROPIKU, buď v klidu dovolovat se rodičů v jejich bytě je to naprosto normální a i slušné.
A k chování uvedené madame, snad jenom to, že se není čemu v dnešní době diviti, neb se dotyčná chová přesně v duchu výchovy a pravidel rozvinuté kapitalistické společnosti. Tedy urvi co můžeš, na nikoho se neohlížej, nejdůležitější ze všeho jsou jenom peníze a vlastní prospěch.
Morálka, slušnost, soucit a podobné záležitosti jsou přece projevem slabosti a přežitkem. A toto je obraz, který prochází celou společností, tak, že diviti se nad chováním některých ať už policistů, doktorů, soudců, úředníků a hlavně politiků není třeba, oni za to vlastně ani nemohou, tento zázračný společenský systém je k tomu podle svých zásad přece přímo vychovává. A ti ostatní slušní, kterých je snad ještě dost, a kteří byli slušně vychováni v tradiční výchově to už asi možná nezachrání a zřejmě časem podlehnou také, aby vůbec přežili.
Příteli ROPIKU, dnešní doba už dávno není klidný a spokojený život, ale tvrdý boj o přežití a pro mnohé doslova. Držím Ti palce v souboji s dotyčnou madame.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 17:41:00 11. 05. 2015
Joe.jpg
ROPIK [2015-05-10 21:32:30]:

Chápu tvoje pohnutky ohledně problémů s dítětem a jeho matkou. Na druhou stranu musím říct, že takový způsob generalizování, který v této souvislosti předvádíš se dá označit také za odporný.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio