Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Ubytování Vyškov, Holešov

Zdravím, prosím Vás, jak je to s ubytováním ve výše zmíněných městech? Vzor klasických pokojů viz vysokoškolské koleje? Díky :)
NAVRC9 :: Datum založení: 16. 05. 2015 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VEVOD 16:53:34 10. 08. 2015
default.png
RV [2015-08-10 09:43:42]: Jsem stejná škola jako ty... já mam dokonce vojenskou školu ve Vyškově, takže s pořádkem také nemám problém. Problém byl v tom, že když jsem požádal vedení kurzu o smeták a hadr tak se na mě dívali jak na blázna a za 14 dnů mi ho nikdo nedodal s odůvodněním, že to nepotřebujeme, že nám mají uklidit uklízečky. Druhý problém je,že naší mladší kolegové ( cca do 25 let ) nemají ve většině případech ponětí o základních hygyenických návycích, nedej bože o pořádku na pokoji...Některým by nevadilo ano HO.NO na zemi....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RV 09:43:42 10. 08. 2015
default.png
Teda to jsou problémy, kolegové :-D My jsme si na ZOPce uklízeli sami a pořádně a nebyl to žádný problém. Odmítám žít jako prase a stejný názor naštestí měli i moji spolubydlící. Někteří jedinci měli na pokojích takový bordel, že jsem se obával tyfu a cholery :-D Na to, jak to vydadalo ve společné lednici, raději nevzpomínat.
BTW, na vojně nás bylo na pokoji třicet, společný hajzly na chodbě, jedna studená sprcha pro všechny, teplá jednou týdně. Úklid dokonalý, často dlouho do noci... A věřte nebo ne, tenkrát, začátkem 90. let, tam nebyla wifina :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VEVOD 19:56:48 09. 08. 2015
default.png
Jedna rada před nástupem do Vyškova.
Přibalte si hadr a smeták. Na posledním kurzu dělají uklízečky vše pro to aby nemusely nic dělat. Koupelnu a pokoj vytřely až v třetím týdnu. A důvod.... pokaždé jiný... jednou byly na stole věci... podruhé se na židli sušil ručník... potřetí byly na zemi boty.... a tyto důvody byly pro všechny pokoje... Až jsme společně hromadili stížnosti tak naám prvně vyměnili povlečení cca po 14 dnech a po dalších stížnostech jsme se dočkali vytření pokojů... teda aspoň ti co nenechali na zemi jediné boty či pantofle.... jinak se to dá přežít vždyť tam jsme jen na 4 týdny....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOSCHS 20:26:25 23. 05. 2015
default.png
Ve vyskove 3 lidi na pokojich pokoje jsou spojeny koupelnou a zachodem coz znamena ze jeden hajzl na 6 lidi jinak nejaky pokoj ma lednici nejaky ne ;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio