Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Omezování domovní svobody?

Dobrý den, doma máme takový problém moji mámu chtěl znásilnit její přítel už jí několikrát napadl i v minulosti tak sme zavolali policii, ta ho tedy vyvedla mámě doporučili podat trestní oznámení ale ta řekla že zatím ne.Po té co odjeli byl tu a dobýval se sem oknem nakonec si normálě odemkl a šel dovnitř ikdyž měl zákaz (trvalé bydliště tu nemá) tak sme volali znova, policie ho vyvedla no jenže jen co odjeli byl tu znova ale to už se sem nedostal...tak že seděl před domem tak sme je zavolali zase a to už si ho odvezli...další den probíhal v klidu...ale včera tu byl zase policie přijela asi 5x a předtím 3x.Nemůžem ani vyjít z domu protože se bojíme že ho potkáme sem jezdí zvoní tady otravuje,vyhrožuje nikdo neví co ho zrovna napadne a co udělá tak že mi jen furt dokola voláme tak se chci zeptat jak dlouho bude policie jezdit než stím něco udělá??? A ještě bych se chtěla zeptat jestli máma může to trestní oznámení podat ted když ho nepodala předtím jeden policista tvrdil že ne a druhý pak že ano...Děkuju
ROLEXKA111 :: Datum založení: 13. 08. 2015 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 09:37:21 22. 08. 2015
default.png
Dobrý den. Máte doma především moc povedenou maminkuOna velice dobře ví o co jde a co má dělat. Policie ji o tom opakovaně poučila a opakovaně jí bylo vysvětleno, co se po ní žádá, jinak se ho nezbaví. Zbytek vysvětlili kolegové jasně. Od takové maminky honem rychle a co nejdál. Bohužel.

Žádný polda nebude dělat pořádky s někým, s kým peče oznamovatel. Příklad: přijdu tam, naložím přítele do auta a zametu s ním tak, že se bude bát vrátit. Druhý den mám tvoji matinku i s přítelem na oddělení a svědčí proti mě, jak jsem byl na přítele brutální. Což by byla pravda! Nasrat!!!!

Takže váš problém teď už je, že to matinka stáhla a policajti si budou dávat sakryš pozor, aby si na ně nemohl přítel i s ní stěžovat - nebudou jí věřit. Neudělají pro vás už nic, leda na konci vás obtáhnou křídou. To, co říká zákon, je nevymahatelné, protio odhodlanému pachateli je takováto oběť teď už bezbranná. Modli se už jenom, aby pachatel nebyl tak odhlodlaný... Problém je, že matinka svým blbákovstvím udělala všechno proto, aby si blbeček myslel, že se mu už nic nemůže stát a že ho policajti můžou políbit na Spartu.

AbYch nebyl proti tvé matičce tak vyloženě negativní, tak i něco pozitivního: od začátku, co toho blba poznala, mohla vědět, věděla ale nechtěla vidět, co je zač. Při každém výslechu každé z těchhle blbek to všechny přiznaly nebo samy řekly. Nejčastější imponující vlastností u tohoto muže pro ně bylo to, jak je ochraňuje - prostě si našel jakoukoliv záminku a někoho samozřejmě slabšího nebo ožralého atd. dobil.

Takže rada na konec: zdrhej, jestli je ti život milý. Nebo se mu postav tak, aby se už nezvedl a aby to bylo mezi čtyřma očima a aby jsi dostal maximálně překročení nutné obrany. Jinak takovýto magor klidně ve stavu své povznesenosti nad zákony a jiné lidi kolem sebe klidně někoho zabije. On už má ramena jak Schwarzenegger od toho, jak mu všecko prochází. Ty ramena musí buďto dolů nebo vy pryč.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 12:30:34 21. 08. 2015
default.png
Pokud k tomu nedošlo, dokopej matku k tomu, aby ho nechala vykázat. Pak pozadej PČR o kontakt na intervenční centrum a tam už máme většinou srovnaji hlavu aby to dotáhla do konce. Pokud tam přijede hlídka a matka chce jen aby byl odvezen ale nechce dal nic resit ani oznamovat, má máslo na hlavě ona. Všechno se do te doby bude porád jen opakovat a není to vina PČR ale tve matky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOB52 21:58:52 19. 08. 2015
default.png
Pokud tomu dobře rozumím, tak ten zákaz nebyl v důsledku vykázání, ale to mu policisté jen řekli aby odešel a nevracel se. Aby mohl být vykázán musela by tvoje mamka podat oznámení. Jestli oznámení nepodala, může tak učinit.Předpokládám, že když policie přijede, tak ji o tom poučí. Pokud se někdo zdržuje v cizím příbytku bez svolení jeho uživatele nebo tam bez jeho svolení vleze, tak je to porušování domovní svobody.
Nevím k Tvému případu podrobnosti, ale obdobných věcí se řeší mraky. Chlap bije ženskou, občas i naopak :-). Žena zavolá policii, policie přijede a chlapa odveze. Žena je poučena aby učinila oznámení, ale ona tak neučiní. Chlapa miluje a nechce mu dělat problémy a to že policie zasáhla a chlapa odvezla ji stačí. Policista, který to dostane na starosti paní kontaktuje a zeptá se jestli chce věc řešit. Ona řekne že ne a odmítne podat vysvětlení. Za týden, dva dny, den nebo měsíc jede police opět na místo. Dáma chce všechno řešit a vykládá jak vše oznámí, nicméně až vášně vychladnou, tak si to rozmyslí a zase nechce nic řešit a tak to jde rok, dva tři.
Takže zajít na obvod a podat vysvětlení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 19:52:02 19. 08. 2015
Joe.jpg
Tady to nemá cenu nějak konzultovat, tvoje matka si musí především rozmyslet co vlastně chce, a až si to rozmyslím, tak na tom musí trvat a neměnit to podle toho jestli se bojí moc nebo málo, nebo podle toho jestli ho chce vzít na milost a uvěřit jeho slibům. To je totiž zásadní pro řešení celé věci.
Pokud někdo někde nemá trvalé bydliště, tak to ještě nic nemusí znamenat, trvalé bydliště je především evidenční záležitost. Rozhodující je, jestli spolu vedli společnou domácnost a žili spolu jako druh a družka po nějakou dobu. Jak už tady zaznělo - pokud se jednalo o vykázání, tak je postup policistů trochu divný - ale na nějaké hodnocení je zde málo info. Jinak přeju hodně zdaru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL1234 14:45:32 19. 08. 2015
default.png
jestliže byl přítel vykázán že společného obydlí a opakovaně to vykázáni porušuje,tak se dopouští trestného činu. a pokud s tím policie nic nedělá,tak je něco špatně.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PARDAL7 15:58:04 18. 08. 2015
default.png
zajímalo by mě, na co to policisté nabírali, tvoje mamka musela jistě dávat vysvětlení k dané věci a byla řádně poučena. Na posouzení věci je tu málo informací, a to i např. k tomu, jaký zákaz, jakou formou dostal, pokud by mu byl vydán zákaz pobývat a pohybovat se v blízkosti vašeho bydliště, tak příště by to policie mohla brát buď jako přestupek neusposlechnutí výzvy, nebo maření výkonu úředního rozhodnutí, ale jak říkám ,nevím jakou formu zákaz měl a co v dané věci již PČR podnikla. Vzhledem k minimum info bych v tom spatřovala buď přestupek proti občanskému soužití,nebo přečiny nebezpečné vyhrožování apod...každopádně, ať se maminka obrátí na policii s tím, že chce danou věc řešit. Nejlepší totiž je, a teď to myslím ironicky, když policie jezdí na občanské soužití, udělá v tom řadu úkonů, zabere jí to čas a nakonec se to ztopí, neboť dotyčný, či dotyčný nechce věc řešit. A tohle všechno odvádí policii od daleko důležitější činnosti a od lidí, kteří vědí co chcou..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio