Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

krevní testy

Ptal se mě známý, co všechno se vyšetřuje z krve,jestli jen klasické rozbory(krevní obraz,štítná žláza...) nebo i žloutenky,syfilis a HIV. Já už si to nepamatuju,je to pár let.Nevíte někdo jak je to teď ? Dík za odpověď-
MEVI :: Datum založení: 21. 09. 2015 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu APEP 13:59:01 21. 09. 2015
default.png
Je to přibližně tak jak píše Foxx, cíleně na nějakou nemoc se to netestuje, to až později když není krevní obraz v pořádku (žloutenka, virová onemocnění, poruchy krvetvorby a kdoví co z toho všechno vyčtou) Obecně není dobré chodit na odběr hned (tuším cca. týden) po překonané např. chřipce. Krevní obraz pak je ještě zkreslenej vyšší přítomností imunitních a jiných látek. Přitom se ještě tuším testuje přítomnost OPL v krvi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 13:46:30 21. 09. 2015
Foxx.jpg
Ahoj,

mám za to, že snad ani štítná žláza ne...
Klasicky krevní obraz, leukocyty, a tuším že snad laicky řečeno tuky a cukr v krvi..? Vážně už nevím, ale zbytek myslím ne. Pokud policejní lékař neusoudí jinak, a to především na základě výpisu z karty od obvodního lékaře.

Jestli ví někdo přesněji, nechť pomůže.:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio