Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zubař

Dobrý den, mám dotaz jdu na lékařskou prohlídku, a bylo mi sděleno, že je tam i zubařské vyšetření. Mám paradentózu, nevíte zda-li je to překážka k výkonu služby. Děkuji za odpovědi.
GULASOVKA :: Datum založení: 07. 10. 2015 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GHOST-COP 22:20:28 17. 10. 2015
default.png
Dobrý den, vyhláška na kterou vás dajj odkazuje, má číslo 393/2006. Váš problém bude v příloze (tabulka vad, nemocí, stavů....) zřejmě někde pod "K". Popř. pod "Z".

Pro nástup do služebního poměru potřebujete získat klasifikaci "A" u druhého sloupce v každé oblasti zdravotních problémů, jež si "nesete v papírech", jinak jste lidově řečeno "v háji".

Doporučuji si tabulku vytisknout a nechat posoudit svým lékařem, abyste se pak nedivila u služebního lékaře, že máte např. za "D", popř. abyste naopak věděla, že máte nárok na "A" a uměla říct proč, kde a co.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAJJ 22:01:25 17. 10. 2015
Dajj.jpg
Zkus si vyhledat vyhlasku o zdravotni zpusobilosti a v priloze v tabulce si vyhledej jake je za to hodnoceni.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio