Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

čekací doba u znovupřijetí k PČR :)

Ahoj, rád by jsem se zeptal, jak se to se znovupřijetím k PČR. V současné době jsem u PČR,ale mám problém s přeložením z mého útvaru na jiný a slyšel jsem,že spousta kolegů to řešila tím,že odešla do "céčka" a pak se nechala znovu přijmout na místo,kam opravdu chtěli. Je tam nějaká čekací lhůta, když člověk odejde od PČR než se může znovu přihlásit? Někde jsem slyšel,že čekací lhůta jsou 2 roky a jinde, že do 2 let můžu kdykoliv, abych nemusel opakovat přijímací řízení nebo ZOPku. Předem díky za odpovědi :)
HOLOTROP :: Datum založení: 10. 10. 2015 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio