Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Začínám věřit na boží mlýny

U arcizloděje, tuneláře a taky ministra vnitra policejními veterány troufám si říci že nenáviděného Ivana Langera, byly provedeny nějaké domovní prohlídky. Byly provedeny proto, že tento gauner už nemá vliv který měl, nikdo už nemá strach z toho že by mluvil (promlčení společných lumpáren) a nikdo ho tudíž shora nechrání. Doufejme, že byly zajištěny důkazy pro trestní řízení a že tahle svině řečená též Hurvínek skončí ve vroucí vodě.
HAMMER :: Datum založení: 14. 10. 2015 :: celkem 22 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 20:09:49 15. 10. 2015
default.png
CATANI [2015-10-15 13:40:42]: To snad ne! Tebe jako poldu v tomto počasí odvelí hlídat utečence a ty tam mrzneš a hladovíš? Okamžitě vyhodit, protože jsi blb, který má místo mostku z piva kostku. Když je dvacet let u policie, kua to snad nemyslí vážně toto?

Jaké důstojné podmínky? Kam jsi myslíš, že jsi vlezl? Někteří se teda hodně pozdě probírají...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 13:40:42 15. 10. 2015
default.png
HAMMER [2015-10-15 13:06:23]: No právě, mám jen obavy, aby z této kauzy jenom ještě on neposílil a zase to vyžerou jenom jeho mukli. Ostatně zase při jejich množství u policie je taky dobře, aspoň se na pár hodin sevřeli některým prdélky. Dnes už, ale po poledni a dobrém obědě daleko od mužstva v restauraci, třeba nějakého známého (nezávazně)zavazaného hoteliéra, vesele jedou zase dál a počítají čárky, statistiky a kusy. Ale o tom skutečně někde jinde než na fórech. A pro pobavení, co ještě některé kolegy dnes překvapí.

http://uniebs.cz/informujeme/183-zarizeni-pro-uprchliky-nikdy-jsem-si-nemyslel-ze-jako-pol...

No a když, né. Tak s nostalgií jsou tu staré dobré četnické humoresky na ČT1.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 13:06:23 15. 10. 2015
default.png
CATANI [2015-10-15 12:47:43]: To je práce hlavně tetičky Bradáčové...

Při této souvislosti a při byť kusých a novinářských zmínkách o policejních šéfech na Olomoucku, co jsou do Ivánkovi kauzy zapleteni, nelze než si nevzpomenout, jaké byly Íčkovy kroky při vypouštění generačního špuntu u policie: donutit odejít všechny zkušenější policajty z terénu, na které se taková kurva jako on nemohla spolehnout a přidat svým kamarádíčkům ve vedení.

Spolehlivě podrazil policii už tak chatrné nohy. Za mlčení národa, nebo ještě přitroublenci bečeli, že jdeme skrz výsluhy...

Na tomto zmetkovi by si moje tonfa zgustla ale fest... I rameno bych si vyhodil. Byste nevěřili, k čemu všeckému by se přiznal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 12:53:08 15. 10. 2015
default.png
GUSTAV-ZELENY [2015-10-15 08:25:54]: Věř tomu, že někde v klídku při pivku a ne na diskusi na netu bysme se ve všem shodli, hochu!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 12:47:43 15. 10. 2015
default.png
Nelze, než kvitovat, že i na takové lidské zmetky někdo nezapomíná. Těší mne, že i v tomto sboru se ještě tu a tam najdou "stateční blázni", kteří do toho jdou.

Určitě však nevěřím, že v totmo státě dojde aspoň na promili těch čuňátek a jejich potrestání. Vždyť to co je dnes možné v trestním řízení či u soudu, či v politice, ve vedení tohoto státu a nakonec i u policie, jenom ukazuje, že je pozdě bycha honit. Spravedlnost nebude vyměřena, této zemi vládne organizovaný zločin.

Můj obdiv a klobouk dolů, před těmi co dokáží riskovat a věří, že něco změní. Takových je však strašně málo a jsou to úplné poslední zbytky, které mají alespoň nějaké postavení, aby ještě bylo o nich slyšet a byli trochu vidět. Mám obavy, že vše co se dnes děje a v celých souvislostech, tak zcela jistě taková společnost koncem 70 a 80 let měla podstatně navrch, včetně profesionality policejního sboru. Je to smutné, ale vidím to tak. Bojovat za to, co je dnes, nestálo za to.

Při představě, že tyto věci se zjevně, byť by jenom okrajově dotýkali šéfa kriminální služby, či náměstka krajského pro kriminálníé službu, části GIBSu a takových tam ještě je, jenom běhá mráz po zádech. A to i při tom, když vidí člověk, co mnohdy dokáže i níže slušně řečeno postavený panáček ve sboru.

No a v této souvislosti, už jsem se tak dlouho nepobavil, kdy při čtení kauzy s již postupně 5 odsouzeným policistou z uplácení hospodářské kriminálky v nejmenovaném místě. Jejich šéf uvedl něco ve smyslu, že policisté morálně odpovídají společnosti, kdy dříve k policii byl výběr a dnes je nábor. Chudák nemůže už ani kontrolovat příjmy a majetek policistů, protože by byl z něčeho nařčen, uvádí.

S prominutím nebudu ho titulovat, ale co potom chce u policie? Když jako člověk, který v přemíře touhy se někde dostat na post, veme vedoucí funkci OHK, kdy má být plně odpovědný za své lidi, tyto si doslova i vybral, měl by být s němi každý den v kontaktu a vědět zda jsou policisté čí zmetci.
Jsou jenom jsou dvě možnosti, buď není policista a na uvedenou funkci nemá a neměl by ji vykonávat, nebo druhá a té věřím více, je stejný jako oni, morálně selhává a akorát má moc a postavení a touží jít ještě výš.

Současné ÚOOZ a ještě v dobách Komorouse protidrogová centrála, jsou jediné útvary, kde bezvýhrady sloužili policisté a dalo se o nich říct, že to jsou plně profesionální útvary.Systém, co zde zavedl zmetek "íčko" a taxikář, nějaké managerské řízení u policie( v té době doslova nechutný postup, těch lidsky nejodpudivějších lidí nahoru) atd. je dnes v rozkladu, začal požírat své děti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 08:25:54 15. 10. 2015
default.png
to je poprvé co mohu s hammerem na 100% souhlasit ! :O

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:00:08 15. 10. 2015
default.png
Vy jste ale.... chcete mi zkazit dětskou radost, co? :D :D Dacani!!!! :D :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EM488 15:07:44 14. 10. 2015
default.png
Hammere, člověče, prober se! Argumenty jistě zajímavé a pádné, ale lidi tohoto formátu se nezavírají. Možná někde v dalekém Orientu (Čína, KLDR). A ani tomu moc nevěřím: nebyl jsem tam a věřit tendenčním blábolům "nezávislých" pisálků?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 13:02:58 14. 10. 2015
dax.jpg
Přesně tak jásot není na místě. Až bude tento pán uklízet a čistit WC po Bubonech v Bělé-Jezové či Vyšních Lhotách s pravomocným úvazkem na hodně dlouhou dobu, tak teprve snad by mohlo být spravedlnosti učiněno za dost. Jeho činy a zanechaná spoušť v Policejním sboru jsou nenapravitelné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RV 12:42:23 14. 10. 2015
default.png
Pocity máme stejné, ale je hodně předčasné se radovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio