Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Začínám věřit na boží mlýny

U arcizloděje, tuneláře a taky ministra vnitra policejními veterány troufám si říci že nenáviděného Ivana Langera, byly provedeny nějaké domovní prohlídky. Byly provedeny proto, že tento gauner už nemá vliv který měl, nikdo už nemá strach z toho že by mluvil (promlčení společných lumpáren) a nikdo ho tudíž shora nechrání. Doufejme, že byly zajištěny důkazy pro trestní řízení a že tahle svině řečená též Hurvínek skončí ve vroucí vodě.
HAMMER :: Datum založení: 14. 10. 2015 :: celkem 22 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu RV 12:42:23 14. 10. 2015
default.png
Pocity máme stejné, ale je hodně předčasné se radovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:23:23 14. 10. 2015
default.png
Ještě připomínám, že tento gauner policii před svým nástupem na úřad ministra vnitra!!!! za ODS soustavně bezostyšně a vždy bez znalosti věci dehonestoval, jak to jenom šlo. Pro méně znalé: plival na četnictvo nehoráznými proudy slin ze své křivé čuně.

Mladým četníkům: pokud tuhle kurvu chytnete na silnici, mydlete ho za rez na připínáčku v lékárničce, za cokoliv. Zdržte ho půl hodiny lustrací, prohlídkou auta atd. Jednejte s ním jako s drbanem, protože on není nic jiného. Vyprovokujte ho milým úsměvem a jak vám začne vyhrožovat, ukažte mu jak bolí služební tělocvik.
Začínám věřit na boží mlýny, asi do toho kostela něco zanesu. Třeba choleru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio