Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak k ZJ?

Zdravím, měl bych dotaz ohledně toho, jak se dostat k ZJ. Už jsem tady četl nějaké články s podobným tématem, ale vzhledem k tomu, že nejsem úplně zběhlý ve všech těch různých zkratkách (spíš co jsem tak pochytil z těch článků) a vůbec v tom systému tak z toho nejsem moc moudrý. Je mi jasný, že mě nevemou hned z fleku, že budu muset splnit fůru zkoušek a testů a že budu muset mít odsloužený nějaký roky, ale všechno jsou to jen domněnky, protože takhle to přeci chodí všude. Nic konkrétního jsem ale nenašel. Potřeboval bych zkrátka nějak poradit, kam nastoupit, odkud se dá k ZJ hlásit, ale hlavně asi jestli to má cenu zkoušet bez vystudovaný příslušný školy... Děkuji za každou rádu
DANIEL1 :: Datum založení: 17. 11. 2015 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio