Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Referent celniho dohledu

Ahoj.Prosím, co vlastně toto místo obnáší? Mám jít na 1.kolo přij.řízení, ale nevim ještě, jestli potvrdit účast, nebo ne. Tohle místo totiž, na letišti v Karl. Varech je už v nabídce zaměstnání volné poněkolikáté. A to je podezřelé :)
STANISLAV88 :: Datum založení: 02. 12. 2015 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu APEP 18:28:57 03. 12. 2015
default.png
Ahoj, asi takhle. Hlavní náplní té práce je provádění celního dohledu (nečekaně, že? :-D) Celkově se jedná o provádění kontrol u osob cestujících z 3. zemí (mimo EU) s cílem nalézt pašované zboží (cigarety, alkohol, CITES, nepřihlášené zboží, drogy, atp.) Vlastně se jedná o činnost co se kdysi dělala na hranicích. Pak se také potvrzuje vrácení DPH turistům pokud na něj mají nárok. A částečně se CS účastní ochrany civilního letectví před protiprávními skutky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio