Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Práce u policie po škole se zdravotními potížemi

Zdravím. Jsem studen VOŠ Trivis Praha, obor Prevence kriminality. Je mi 20 let, ale mám hodně zranění z fotbalu (prokoplé koleno ale funkční, zlomená pažní kost funkční na 95 procent ale teď mám výhřez ploténky) a doktoři mi řekli že nesmím dělat žádnou namáhavou práci na záda. Za 2.5 roku budu snad Dis. Potřebuju poradit co dál, vůbec netuším co těd´ budu dělat za práci. Říkají mi že bude velký problém se k policii dostat. Nemáte nějaký nápad co bych mohl dělat v oboru kriminality popř. jaké povolání je pro mě možné? Děkuji moc budu rád za každé návrhy.
KARGO1905 :: Datum založení: 06. 12. 2015 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 17:42:53 06. 12. 2015
default.png
Kargo, ty jsi ten fotbal hrál na amatérské úrovni a v Česku, že? Víš jak jsem to poznal? :D

Hochu, jestli tě to, co studuješ baví, u policie to nehledej. Já se o to snažil v reálu dvacet let, ale prevence ve službě si prudce odporuje s tím, za co jsou policisti placení. Je tam tzv. rizikový příplatek, jinými slovy čím víc bordelu v rajÓnu, tím větší prachy.

Vedení si mezi sebou co čtvrt roku rozděluje odměny, o kterých se ti ani nezdálo, řádově desetitisíce, za tzv. čárečky, aneb kvantitu - čehokoliv a bohužel naprosto nesmyslného a s policejní prací nekorespondujícího. Narazíš hned jak začneš něco skutčně realizovat.

Pokud tam jdeš tlápat hubou, můžeš uspět, ale nesmíš sebrat čárkomanům čárky.

Budeš dobrý a podaří se ti skutečně nějak udusit kriminalitu v nějakém místě. Okamžitě na to dojedeš, okamžitě ti trotl s výložkama nadporučíka začne házet klacky pod nohy. Nikdo, kdo jsme se o prevenci snažili, jsme nijak neuspěli, s níčím jsme nehnuli a to jsme byli dotěrní jako hmyz.

Nauč se jazyk a běž k sousedům, tam se snad policejní práce dělá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 16:47:11 06. 12. 2015
default.png
Taky zdravím, vzhledem k vašim zdravotním komplikacím vám bude nejspíš služba u nějakého BS zapovězena (ikdyž stali se divnější věci) Co se týče oboru kriminality mimo BS, tak jsou různá pracovní místa bezpečnostních referentů na radnicích větších měst, nebo krajských úřadech, někde mají i preventisty kriminality, kteří spolupracují s MP. Celkově většinou sledují kriminalitu třeba v obci, připravují různá opatření, připravují bezpečnostní akce a krizové plány. Případně můžete pokračovat dál ve studiu např. na PA a věnovat se Kriminalitě na akademické půdě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio