Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Recenze Fenix E20 XP-E2 (REDAKCE)

Recenze Fenix E20 XP-E2
Fenic E20 XP-E2
Foto: Pavel Jaňurek

Pokud bych byl antropologem taktických svítilen a hledal bych ten nejjednodušší a nejúčelnější vývojový článek, zakřičel bych: „Heuréka, našel jsem!“ Tato svítilna je skutečně vývojovým typem Basalis Luminar.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 09. 12. 2015
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HUNTER 16:10:33 04. 02. 2016
default.png
COPSR [2015-12-10 12:32:39]: AA baterie můžeš používat i nabíjecí a pak už tě provoz nic nestojí. A máš výhodu, že kdykoliv a kdekoliv seženeš náhradní (v případě potřeby).

Zrovna Fenix dělá hned několik baterek, které se dají zapnout rovnou do stroboskopu - třeba TK16, RC20, E25 Ultimate Edition...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COPSR 12:32:39 10. 12. 2015
default.png
Noooo...
Všetky tieto baterky sa vyrábajú v Číne, líšia sa iba značkou.
Táto nad ostatné nevyniká ničím, iba vyššou cenou - kvôli "značke".
AA batérie sú najdostupnejšia a druhá najdrahšia možnosť zo všetkých (hneď po CR123). To sa ti to svietenie s časom lineárne predraží. Ja osobne používam lítiovú 18650,ideálna veľkosť/malosť, bezkonkurenčná výdrž, výkon, ak ju vyberieš zo starého notebooku je zadarmo a nerobia jej problémy ani mínusové teploty. Jednu mám v baterke, záložnú v aute. Nikdy som ich nepotreboval viac, ani pri nočných pátračkách v lese.
Ďalšia vec, tá výdrž 75 hodín je samozrejme na najnižšom móde "svetluška", 265 lumenov vydrží dávať len 0,5 až 1,4 hod podľa batérií...

No a nakoniec: odporúčam prečítať si aspoň úvodný post holandského kolegu
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?356772-Police-Study-of-tactical-use-of-...

Píše o skúsenostiach s použitím strobo módu, plne sa s ním stotožňujem. Žiaľ baterka, ktorá by sa vždy zapínala v strobo móde existuje podľa mojich vedomostí iba jediná, Eden TDL 20 ktorú si holanďania dali vyrobiť za holandské ceny.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio