Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Honička s feťákem - postup zakročující hlídky

Dámy a pánové, máme tady zase zákrok, který volá po potrestání. Ukazovali to v televizi. Hlídka zastavila drbana, který měl tuším že ZŘMV a byl zfetovaný. Vysadila ho z auta nebo on z něj na výzvu nebo sám vystoupil a řešilo se to mim o jeho auto u auta policie. Pak nějak došlo k tomu, že drban se začal odvolávat na to, že svoje doklady má v autě a policajti ho nechali pro ně do toho auta dojít. Maník do toho skočil a ujel a následovala naprosto zbytečná honička po městě. Nevím kolik tam těch policajtů - amatérů bylo, ale toto je až směšné. Nikdo tomu nevelí, nikdo za nic neodpovídá, hlavně že jsou akční. Kdo ho hlídal, kdo zajistil, aby už dál jet nemohl, proč vůbec šel sám hledta údajné doklady do auta, když předtím předložil doklady na někoho jiného kdo tam ani nebyl? Doufám, že dostanou pořádně po šlapkách a šlapat chodník, u zákroků nemají co dělat. Takové blbce si může klidně policie třást ze stromů rovnou do mundůrů, odvedou tu samou amatérštinu jako tihle.
HAMMER :: Datum založení: 05. 01. 2016 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio