Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Událostí v Kolíně nad Rýnem očima policie (REDAKCE)

Události v Kolíně nad Rýnem očima policie
Ilustrační foto
Foto: designiert.de

Jako povodeň se nejen českými médii prohnala zpráva o násilnostech v německém Kolíně nad Rýnem. V poslední den roku 2015 se na hlavním nádraží této významné německé metropole odehrály scény jako z akčního filmu či spíše hororu, když skupiny mladých mužů začali s nebývalou agresivitou útočit na všechny osoby, které se zde v té době vyskytovaly.

Autor: Petr Klinovský
Publikováno: 07. 01. 2016
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 20:32:56 07. 01. 2016
default.png
Jak si může ministr vnitra, aniž situaci vůbec mohl stihnout vyhodnotit, honit takto brko na policii? Ti politici jsou neuvěřitelné skety, napřed způsobí nekontrolovaný příliv poloopů do Evropy a pak se diví, že si chtějí poloopi trošku zašpásovat a že policie, kterou svými rozhodnutími doslova zneschopnili, nemůže zasáhnout.

Toto v Německu neskončí dobře.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio