Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Událostí v Kolíně nad Rýnem očima policie (REDAKCE)

Události v Kolíně nad Rýnem očima policie
Ilustrační foto
Foto: designiert.de

Jako povodeň se nejen českými médii prohnala zpráva o násilnostech v německém Kolíně nad Rýnem. V poslední den roku 2015 se na hlavním nádraží této významné německé metropole odehrály scény jako z akčního filmu či spíše hororu, když skupiny mladých mužů začali s nebývalou agresivitou útočit na všechny osoby, které se zde v té době vyskytovaly.

Autor: Petr Klinovský
Publikováno: 07. 01. 2016
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DEBORA 11:41:45 15. 01. 2016
Debora.jpg
Můj Bože, sotva se vrátím z operace a už jsou tu takové zprávy - násilí v Kolíně nebo v Jakartě a další útoky. To nebude aspoň jeden den klid. Bojím se, aby to stejně nedopadlo jako u nás....

Četla jsem zprávu ve "sputniku" http://cz.sputniknews.com/nazory/20160112/2110952/expert-utoky-zeny-imigranti-omluvitelne....

Pro mě je absurdní, aby emancipovaná žena si zasluhovala podle jejich kultury znásilnění, jenom pro to, že je "nalehko". Proboha, ať si to dělají ve své zemi a ne tady, v naší kultuře. My tady máme vlastní kořeny, kulturu, zákony, máme tu rovnoprávnost mužů a žen. Když se to těm "muslimům" nelibí, tak ať si ty svá přesvědčení dělají tam odkud přišli.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:53:58 11. 01. 2016
default.png
HAMMER [2016-01-11 07:07:33]: Neboj se. Příslušné kolonky se v případě potřeby rychle vytvoří.
Jak by v tomhle státě kdo zasahoval, si radši ani nepředstavuj. Hodně dlouho bys nespal. Skvělý mobilizační systém a těch dokonale vycvičených branců všech věkových kategorií. Skoro konkurence Izraele. Velet něčemu takovému je jistě tajné přání každého pruského důstojníka.
Teď už to někdo nevydržel ve Švédsku a objevila se zpráva o útocích na nezletilé. Dlouho to tutlali. Ve Švédsku je proti zákonu fyzicky trestat dítě, ale zase. Když jde o uprchlíky, zdá se, že je v pořádku ho zneužívat. Nikdo se nezmínil, kolik bylo dopadeno pachatelů. To znamená, že skoro nikdo. Stejně to asi dopadne v Německu. Upozornění veřejnosti raději veškerá žádná.
Varování před pravicovým extrémismem v Německu považuji za výmysly, protože se dosud nikdo z těch obávaných pravicových radikálů nepokusil zlikvidoval Merkelovou. Byl by za hrdinu, takže nemá důvod to nezkusit, ale stejně se nestalo. Ani demonstrace nejsou nic moc. Asi je jejich vedení na příslušných výplatních páskách a do větších akcí se pouští, jen když vláda potřebuje ukázat úspěchy v boji proti radikálům.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:07:33 11. 01. 2016
default.png
VETERAN2 [2016-01-10 22:36:56]: No že se chystají na Evropu už dali nahlas najevo vícekrát, akorát že tady se odpovědní politici tváří, že to snad neslyší. Pak přijde ten ksindl s touto první koordinovanou akcí a politici, kteří je sem porušováním nebo nerespektováním jasných pravidel natahali, dělají, že zase nic. Jejich koryta - to je priorita! Ti své zemi sloužit nikdy nešli.

Teď si zkusme představit, jak by asi zareagovaly méněžeři Policie ČR, další paraziti této společnosti. Tihle ksindlové z DAEŠ by se jim nevlezli do jejich čárkového samoživitelského systému, tak by reagovali jak to mají ve zvyku na všechno shora - papírově odfajfknu splnění úkolu, aniž mančaft tuší, co má dělat. Potěš koště.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:36:56 10. 01. 2016
default.png
HONZAD [2016-01-10 18:57:23]: A co sis myslel? Že měli v Německu ve Švédsku a ve Finsku náhodou stejný nápad?
Rozsah bude asi větší, než se zatím přiznává. Jen v Kolíně údajně 500 oznámení. Celkem jich bude skoro určitě 1000 a víc. Takticky se zatím všude objevuje vždycky jen počet oznámení v jednom městě. Celkové číslo jsem nikde nenašel.
Mně to spíš připadá jako test, jak budou policajti reagovat. Někde na severu to zachytili ještě ve fázi příprav a akce pak nepropukla na plno. aspoň jsem o tom někde našel zprávu. Zdá se, že Němci neměli ani tušení. Následoval propadák. Později se vyřádili na Pegidě. Němci nejsou zařízení na boj s vnitřním nepřítelem. Zajímalo by mě, co udělali s odborníky se Stasi.
Nedávno někde ukazovali zaběry z vývojových dílen IS. Moc podrobností se nikde neobjevilo, ale znát ten materiál celý, možná by se dalo odhadnout, jestli a jak moc se chystají na Evropu.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 18:57:23 10. 01. 2016
honzad..jpg
zajimavy postreh, silvestrovske deni bylo pry koordinovano:
http://www.theguardian.com/world/2016/jan/08/cologne-violence-suspects-include-asylum-seek...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIJAK 04:23:40 10. 01. 2016
default.png
Naši předkové bojovali proti té chátře písečných opic a teď si je tu ti zaprodanci nechají natáhnou, to je konec Evropy! Policie by se měla postavit na stranu lidí!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAN-RUZOVY 19:04:38 09. 01. 2016
pan Růžový.jpg
Dnes německá policie s přehledem zasáhla proti Pegidě. Proti vlastním to jde vždy lépe, protože mají v krvi jakýsi respekt. Co na tom, že jistě ne všichni účastníci na policisty házeli lahve atd.
V ČR také média neinformovala o 17.11.2015. Že se před Úřadem vlády sešlo kolem po 16. hodině minimálně 5.000 lidí, kteří více než hodinu vyvolávali premiéra Sobotku.
I proti těmto lidem pak policie zasáhla.Ale čekalo se na politický souhlas, telefony byly žhavé. Naštěstí se projevila profesionalita SPJ Praha a policisté účastníky opravdu pomalu vytlačili, bez extrémů a excesů a to přesto, že mezi lidmi byli i fotbaloví rowdies.

Bude jen hůř. V Praze se bude lámat chleba 6.2.2016 na další akci. Pochopitelně u toho nebudou chybět sluníčkáří, anarcháči, smažky a další levičácká svoloč, proti které se dosud stále razantně nezasahuje, ačkoliv je to zákeřná pakáž.
https://lukasborl.noblogs.org/zatykani-pri-moceni-na-veznici/

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CIVIL 18:56:34 09. 01. 2016
default.png
Je smutné ,že se lidstvo nepoučí s minulosti.Když se dral k moci Hitler ,tak taky nikdo neposlouchal a ti co říkali,že je to nedopadne dobře, si ťukali na čelo.Můj názor je,že zase příchází pohroma z Německa a přesto že, většiná normálních lidi říká : pokud se to nezarazí bude zle a že tito lidé ( migranti )jsou Trojským koněm tak se nic neděje.Co ještě musí přijít ,aby to konečně těm (omlouvám se )pitomcům s EU dojde.My obyčejní lidi nechápeme jednu věc:PROČ?! se tak Merklová a Německo chová,co má být účelem.Copak nemají Němci a ostatní státy na západ pud sebezáchovy?!To bylo řečí jak za komunistů se nedá jezdit na dovolenou někam daleko a nakonec :dobrovoně lide přestanou jezdit úplně ?!Kam chcete jet všude hrozí teroristický útok, nebo únos a podobně.Tak se ptám,co nám ta takzvaná Demokracie vlastně přinesla za výhody?!Kdysi dávno , byl fantasty film ,kde se slušní lidi zavítrali za vysoké zdi a mříže ,aby vůbec mohli nějak žít.Tak mám obavy ,zda už ta doba není někde před námi? Protože znám problémy Polocistů z blízky díky tomu ,že mám u police rodinu ,tak vím, že bohužel to nebude mít ani policie lehké.Kdykoliv se něco semele,tak vždy to odnesou nejříve policisté ať zasáhnou čí né. Tak si držme palce ,abychom se pletli a budoucnost bylo lepší ,nežli se zatím jeví.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 07:32:15 09. 01. 2016
default.png
HAMMER [2016-01-07 20:32:56]: Na celém případu je smutných hned několik věcí, a těžko říct, která je nejhorší. Ty nepokoje proběhly i v ostatních zemích. Podobný způsob provedení. Těžko to bude náhoda. Někde na severu zachytili hned fázi příprav. Možná to byl test, jak si s tím kde poradí. Němci nedopadli dobře. Nic jiného se ani nedalo čekat. Pašíky to pro příště jistě povzbudí. Navíc se ukázalo, že police má lidi pro jakýsi mírový stav a ten s migranty skončil. Armáda nepomůže, pomáhá uprchlíkům. Stejně je v takovém stavu, že stačí tak na to rozdávání stravy v táborech.
Korektní politici se usilovně snaží o rovnoprávnost a řeší kraviny, jako aby byl ve vedení nějaký počet žen, ale když jde o to, že by se mělo ukázat na migranty jako narušitele pořádku, tak to ať si radši zašpásují. Však oni to holky nějak vydrží. Merkelovou teď možná nejvíc mrzí, že se na ní taky nedostalo. Kdyby držela ženská nataženou ruku s P08, určitě by se nejvíc vyplatilo ukrást jí první tu pistoli. Jsou opravdu v ceně. Doporučil bych spíš Makarova nebo T33. O ty nikdo moc nestojí.
Mimořádně smutné je, jak se všichni snažili ještě několik dní mlžit ohledně toho, co se vlastně stalo a původu pachatelů. Kdyby v páchání pokračovali, byl by počet obětí zbytečně mnohem vyšší. Korektnost za každou cenu. Jedno, co to stojí. Jako by ženské nepoznali Araba od blonďáka. Mimořádně charakterní reprezentanti země. Jeden rektální alpinista vedle druhého. Takový póvl vynáší tahle doba k moci.
Nevím, co Churchilla vedlo k domněnce, že demokracie je ze špatných forem vlády ta nejlepší. Za skoro rok se celá EU nezmohla na nic, kvůli čemu by člověk mohl doufat, že se na jaře nebude invaze opakovat. Na podzim už bude uprchlíků tolik, že budou moci začít drancovat města aniž by je někdo obtěžoval. Německo je na nejlepší cestě dopadnout jako Afghánistán, kdy prostě povstalci na několik dnů ovládnou město a kompletně ho vydrancují.
My máme vzít 5000 uprchlíků. Nejspíš je tu nic neudrží a to bude naše největší štěstí. Sbor je v takovém stavu, že by to bylo nad jeho síly. Teď jsem se dozvěděl zas o jedné posile. Pomalu KZO, ale někdo dobře umístěný zařídil. Jinak si neumím vysvětlit, jak prošel psychotesty. Mezi přáteli
polovina zdejší galerky včetně dealerů. Co ten bude moct řešit, je mi záhadou. Ale hlavně že je nábor mladých nadějí. GIBS zase bude mít co dělat.
S tím střílením můžeš mít pravdu. Jen nebudeš mít radost z výsledku. I kdyby domorodci vyhráli, bude to vítězství pěkně smradlavé, ke kterému se korektní blbové nebudou chtít hlásit. Pak bude třeba najít někoho, kdo za to může. Samozřejmě to bude ten , kterému se ještě kouří ze samopalu. Odhaduji, že dostaneš 20 let za genocidu. A abys pak nezpíval takhle https://www.youtube.com/watch?v=YAfHigPsC_s hořce. Anglicky umíš, tak si to přelož.



Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:57:19 09. 01. 2016
dax.jpg
CATANI [2016-01-08 21:59:13]:
Je to přesně tak. Vidím to stejně jako CATANI. Obávám se ale, že už s tím nikdo nic neudělá a bude to jenom horší a horší. Ta černá tlupa poloopic se bude lavinovitě šířit, hloupostí zvrácených mozečků našich vedoucích "elit" po celém kontinentu a Evropská civilizace zřejmě nakonec zanikne na své přitroublé humanitě, lidumilství, svobodě a lidských právech, které její současný "zázračný" systém svojí zvráceností totálně převrátil a v podstatě zničil většinu tradičních společenských hodnot za které staletí bojovali naši předci. Úžasná a nádherná budoucnost pro naše děti.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio