Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Diabetes

Vážení, snad vše jsem pročetl a toto téma nikde. Mám potvrzeno od posuzujícího lékaře, že cukrovka(ikdyž mírnější léčená pouze léky) je jasnou překážkou k projití zdravotní prohlídkou k přijetí nejen k policii, ale i ostatním složkám jako hasiči či vězeňská služba(to pro ty, co je tato problematika také zajímala). Jak je to u městské policie však nevěděl, prý by to snad šlo. Nemáte někdo nějaké zkušenosti s tímto onemocnněním u městské policie? Moc by mi tato informace pomohla, předem děkuji za jakékoliv info. Snad se nebudete zlobit za založení nového téma, ale vzhledem k tomu, že v ČR máme milión diabetiků(bohužel včetně mě), mohlo by to zajímat více lidí.
PAGID :: Datum založení: 16. 01. 2016 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PAGID 18:18:09 17. 01. 2016
default.png
Díky za reakci, také jsem tu vyhlášku našel, ale nejsem z toho moudrý. To jako znamená, že u diabetes není služba u MP nemožná, ovšem záleží, jak se rozhodne diabetolog, jestli to chápu správně, tak přímo ten můj?
Nemáte s tímto prosím někdo přímou zkušenost?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 22:20:13 16. 01. 2016
default.png
Zdravotní prohlídka k bezpečnostním sborům je jednotná pro všechny. MP má ovšem vlastní vyhlášku, kde se píše o diabetes, že:
II. Zdravotně způsobilá za předpokladu kladného závěru odborného vyšetření provedeného lékařem se specializací v příslušeném oboru je osoba, u které byly zjištěny

16. závažná onemocnění endokrinní, výživy a přeměny látek,

Celý text zde:
http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2008-444

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio