Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Rozdíl mezi psychologickými testy PČR A Mě policie- Praha

Dobrý den chci se zeptat, když zvládnu psychologické testy u pčr a pak za 14 dní dělám psychologické testy u Mě policie-Praha musím je dělat znovu?
LIBIN :: Datum založení: 30. 01. 2016 :: celkem 11 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 08:42:04 26. 03. 2016
default.png
ANDILEK [2016-03-24 18:13:42]: Tak se zkus vcítit do situace, že jsi na hlídce, máte zadrženou osobu o které víte jen málo a ty hlídáš zadrženého a potřebuješ takového neschopného moulu, aby ti něco zjistil, zařídil nebo ověřil. Až se do takové situace dostaneš, budeš proklínat celý svět. Pak si na mě vzpomeneš. Jistě ale ne v dobrém, hahaha. Řekneš si: ten blbec by se mi ještě chechtal... a máš recht. :D

Podívej se na ty dotazy, jeden jak druhý: nikdo si nic nebyl schopen nikde oběhat a něco zjistit tam, kde to vědí, co hůř, ani najít místo nebo soobu, kde to vědí nebo budou vědět. To je naprosté gró práce četníka:

Nemusíš a ani nemůžeš všecko znát, ale musíš si umět info najít a to ne ptaním se na ulici blízkého zametače na to, jak zní předpis pro práci na soustruhu, když soustružníkovi vylítne obrobek a pozabíjí s ním tři lidi v dílně. Musíš si najít předpisy pro BOZP, návod k soustruhu... Tihle mantinelové nemají ani snahu, dovedeš si představit s takovým sloužit? No nedovedeš. Ale neboj, brzo dovedeš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDILEK 18:13:42 24. 03. 2016
andilek.jpg
HAMMER [2016-01-31 10:23:25]: ... po přečtení několika tvých komentářů, aby se tady člověk bál na něco zeptat, zdá se mi jako by tě bavilo všechny setřít ;-), přesto všechno musím přiznat, že jsem se nejen pobavila, ale mnoho dozvěděla, díky! :-D

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 19:28:32 31. 01. 2016
default.png
Musíš, protože jde o jinou složku na rozdíl od PČR. Ale na rozdíl od jednotlivých státních sborů, pokud neuděláš např. k MP Praha, tak ti nic nebrání zkusit např. MP Plzeň, protože to už je zase jiná MP. MP je vázaná k obci, takže co MP to "jiný" sbor, kdežto PČR je sbor všude jeden - tzv. jednotný sbor.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 10:23:25 31. 01. 2016
default.png
Ne, rozhodně nemusíš. A víš proč? Protože si neumíš zjistit ani tak jednoduchou věc tam, kam chceš jít. Co pak budeš dělat v terénu, až někam přijedeš, nevíš ani pořádně k čemu došlo, oznámení je celé zmaštěné a nesrozumitelné, věc se na místě udála jinak a není to ani to, co bylo oznámeno, nevíš kdo je kdo a musíš zakročit a ještě zůstat netrestaný? Ty se s takovou při hnedka prvním zákroku podíváš do laufu své vlastní číziny, moulo.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 12:55:10 30. 01. 2016
default.png
Ano, musíte.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio