Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Rozdíl mezi psychologickými testy PČR A Mě policie- Praha

Dobrý den chci se zeptat, když zvládnu psychologické testy u pčr a pak za 14 dní dělám psychologické testy u Mě policie-Praha musím je dělat znovu?
LIBIN :: Datum založení: 30. 01. 2016 :: celkem 11 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VSCRVSCR 16:44:35 17. 07. 2017
default.png
Jo.musíš každá složka si dělá své , rozdíl je asi vtom.ze ta matika není tak.obsáhlá oproti PCR, z MP byla jen malo,vezenska taky.malo,a acr nebyla.vůbec ,nejvíc stouralove jsou u PCR

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SOKOLIK 00:12:55 19. 10. 2016
default.png
Ahoj, budu podávat odvolání na přezkoumání závěru psychologa do Prahy. Má někdo bližší info? abcgames@seznam.cz

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDILEK 10:58:32 29. 03. 2016
andilek.jpg
HAMMER [2016-03-29 07:28:55]: no, našla a nacházím i jiný chyby, jsem děsnej šťoura :-D ale snažím se spíš pomoct, než aby z toho byl průser... tak, já to dělám tak, že se snažím s klukama domluvit nejdřív po dobrým ;-) a pokud jsou drzý, což se stalo snad jen jednou, tak pak teprve to řeším s jeho vedením. Mám ráda vyřikávání z očí do očí, takže počkám až vychladne a pak se tomu zasmějem a dál se řeší náprava, oprava atd. Nejsme dokonalý chyby udělá každej, mě někdy spíš štvou chyby, který nejsou omyl, ale vyloženě se na to vy... , což je právě věci/stopy v ETŘ a pak ti je schopnej říct, že neví, že to tam měl do ETŘ dát atd., ale to by bylo na dlouhý téma. Jo, tak takovej člověk mě fakt štve, že ze mě dělá blbce, ale naštěstí je víc těch lidí, co jsou v pohodě :-) ... a to, že mi někdo řekl ať to zkusím sama, když jsem tak "chytrá", tak to neberu jako urážku, ale jako výzvu :-D ...no, uvidíme jak to dopadne, zatím jsem na začátku tréninku ...koukám, ale že úplně odbočujem od tématu :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:28:55 29. 03. 2016
default.png
ANDILEK [2016-03-28 21:37:38]: Pokud ty, jako opatrovačka zajištěných věcí, OZ, najdeš chyby v OMČ, přechází mě chuť do života. Nedělej si pr..ndu! :D

A to ještě chceš říct, že ti takový mantinel řekne, aby jsi to šla zkusit sama? To se ten blbeček ani nestydí? Poděkuje ti aspoň?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:26:17 29. 03. 2016
default.png
ANDILEK [2016-03-28 21:37:38]: Jedna základní rada: když se totiž budeš kdejakého úředníčka atd ptát, v životě ale úplně všude se ti stane, že ti kdekdo řekne opravdu kdejakou kravinu.
Já jsem si takto párkrát naběhl, jeden člověk na tomtéž úřadu mi řekl to, druhý chtěl pak při vyřizování něco jiného. Záhy mi došlo, že spousta lidí je tam z rozhodně jiných důvodů než proto, že by něco uměla.
Tak jsem si to vymyslel takto: - dovolil bych si zdrvořile otázat a takové kecy, ale na konci to celé zopakuju a zeptám se, s kým přesně to mluvím, abych měl po kom vymáhat škody, ušlý čas, cestu atd. až mi špatně poradí. Po tomto se stane, že je chvíli ticho, pak to dotyčný (á) začne ověřovat a nakonec je to celé jinak!!!!!
Jenže to je o té četnické otrklosti. Bezcitný policejní stroj, jak praví můj kolega.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDILEK 21:37:38 28. 03. 2016
andilek.jpg
HAMMER [2016-03-26 08:42:04]: ..ani na chvíli jsem si nepomyslela, že jsi blbec, spíš jen to, že chvílema ty zoufalce zbytečně moc drtíš, ale jo chápu jak to myslíš, a máš pravdu - je fakt, že je tu spousta dotazů jak od malých dětí, ale pokus se to pochopit a zvlášť ty co se rozkoukávaj s čerstvou maturou, že prostě hledaj pomoc u zkušených mazáků a taky jsou nervozní, maj strach jak si vybrat atd. Prostě si myslím, že si ani neuvědomují, že jsou věci co si můžou zjistit sami jinde a nebo další věc, že je to pohodlnější zjistit tady, víš že to není o tom, že by to neuměli zjistit, ale o tý anonymitě atd.
Je fajn, že to fórum tady je a snažila jsem se to pročíst až do roku 2008 a našla jsem co jsem hledala a tvé komentáře jsou někdy drsný, ale zase je fakt lepší říct jak to je, než mazat med kolem pusy :-)
A jestli si dovedu představit sloužit s nějakým moulou, no nedovedu, zatím makám pro PČR jen jako občan a protože mam na starost zajištěný věci a dost často slýchám, když někomu řikám, že je něco blbě v ohledačce atd . .. tobě se to řekne, tak si to pojď zkusit sama..tak jsem se rozhodla, že to prostě zkusim. A protože základ dostat se na ZOP je projít testama, tak hledám tady všechny rady a nápady co a jak. No, vidíš a i když mám super informace z dostupných nej zdrojů, tak stejně jdu sem a hledám další, protože ty od vás mazáků jsou mnohem lepší, než od lidí za stolem :-)
Takže pokud máš nějakou dobrou radu do začátku, sem s ní, děkuji :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:42:04 26. 03. 2016
default.png
ANDILEK [2016-03-24 18:13:42]: Tak se zkus vcítit do situace, že jsi na hlídce, máte zadrženou osobu o které víte jen málo a ty hlídáš zadrženého a potřebuješ takového neschopného moulu, aby ti něco zjistil, zařídil nebo ověřil. Až se do takové situace dostaneš, budeš proklínat celý svět. Pak si na mě vzpomeneš. Jistě ale ne v dobrém, hahaha. Řekneš si: ten blbec by se mi ještě chechtal... a máš recht. :D

Podívej se na ty dotazy, jeden jak druhý: nikdo si nic nebyl schopen nikde oběhat a něco zjistit tam, kde to vědí, co hůř, ani najít místo nebo soobu, kde to vědí nebo budou vědět. To je naprosté gró práce četníka:

Nemusíš a ani nemůžeš všecko znát, ale musíš si umět info najít a to ne ptaním se na ulici blízkého zametače na to, jak zní předpis pro práci na soustruhu, když soustružníkovi vylítne obrobek a pozabíjí s ním tři lidi v dílně. Musíš si najít předpisy pro BOZP, návod k soustruhu... Tihle mantinelové nemají ani snahu, dovedeš si představit s takovým sloužit? No nedovedeš. Ale neboj, brzo dovedeš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDILEK 18:13:42 24. 03. 2016
andilek.jpg
HAMMER [2016-01-31 10:23:25]: ... po přečtení několika tvých komentářů, aby se tady člověk bál na něco zeptat, zdá se mi jako by tě bavilo všechny setřít ;-), přesto všechno musím přiznat, že jsem se nejen pobavila, ale mnoho dozvěděla, díky! :-D

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 19:28:32 31. 01. 2016
default.png
Musíš, protože jde o jinou složku na rozdíl od PČR. Ale na rozdíl od jednotlivých státních sborů, pokud neuděláš např. k MP Praha, tak ti nic nebrání zkusit např. MP Plzeň, protože to už je zase jiná MP. MP je vázaná k obci, takže co MP to "jiný" sbor, kdežto PČR je sbor všude jeden - tzv. jednotný sbor.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 10:23:25 31. 01. 2016
default.png
Ne, rozhodně nemusíš. A víš proč? Protože si neumíš zjistit ani tak jednoduchou věc tam, kam chceš jít. Co pak budeš dělat v terénu, až někam přijedeš, nevíš ani pořádně k čemu došlo, oznámení je celé zmaštěné a nesrozumitelné, věc se na místě udála jinak a není to ani to, co bylo oznámeno, nevíš kdo je kdo a musíš zakročit a ještě zůstat netrestaný? Ty se s takovou při hnedka prvním zákroku podíváš do laufu své vlastní číziny, moulo.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio