Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Meniskus

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s přijetím/nepřijetím k policii po meniskektomii (odstranění části menisku). Zranil jsem se při sportování před zhruba třemi lety a artroskopická operace byla nezbytná. S vazy jsem neměl nic, jen ten vnější meniskus. Žádné trvalé následky nemám, koleno nebolí, pohyb není omezený - dřepuju, běhám atd. Ve vyhlášce o zdravotní způsobilosti jsem našel zmínku: Stavy po menisektomii bez poruchy funkce kloubu - ve všech sloupcích A. Ale tak trochu se bojím, že mě na tom vyhodí. Jizvy po artroskopii jsou 5mm na každé straně kolena, což je asi nepřehlédnutelné. Má cenu třeba zapřít meniskektomii a zkusit to zahrát jen na kontrolní artroskopii? Nebo to normálně přiznat a doufat, že to projde? Děkuji za případně rady.
PLAG90 :: Datum založení: 04. 02. 2016 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio