Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vyjádření policie ke konspiračním teoriím sobotních demonstrací (REDAKCE)

Vyjádření policie ke konspiračním teoriím sobotních demonstrací

Foto: facebook

Mimořádně publikujeme tiskové prohlášení Krajského ředitelství Policie ČR ke konspiračním teoriím, které se vyrojily po sobotních událostech a zejména po střetu dvou rozdílných táborů v ulici Thunovská a Zámecká. Policie také vysvětluje, kdo je onen "tajemný" muž v hnědé bundě.

Autor: redakce
Publikováno: 08. 02. 2016
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 07:29:00 10. 02. 2016
default.png
JANKAB [2016-02-09 13:05:18]: Zcela určitě se jedná o plně utajované věci, což by jsi mohl pochopit ve chvíli, kdy by jsi se vcítil do vedení takové akce a určitě by jsi neposílal svoje lidi "na smrt" za stavu, kdy o nich a jejich postupu všichni všechno vědí.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ORLANDO025 21:18:50 09. 02. 2016
default.png
Ahoj chci se zeptat jestli nekdo nema link na vyjádření policejního mluvčího z nědele, kde měl tvrdit, že neví jestli se jedna o policistu nebo ne. Já si myslím, že jsem to v nedeli někde četl a teď to nemůžu najít. Díkes

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JANKAB 13:05:18 09. 02. 2016
default.png
Zdravím.
V souvislosti s různými demonstracemi je tam vždy část polistů v civilu, kteří chodí mezi demonstranty a fotí si je. Nevíte náhodou kdo to má na starosti ? Jaká oddělení, útvary. Jak dlouho a kde se ty fotky uchovávají a kdo všechno k nim má přístup ? Děkuji

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 12:32:45 09. 02. 2016
default.png
Konečně se někdo ozval z vedení a hájí policii. Konečně!

Jenom aby, krucinálfagothimlhergothimlelement, z toho nebyl nakonec kolosální Brusel, kdy vedení nějakou amatérštinou jednalo opět na rozkaz politiků a fakt něco zkoušelo provokovat!!! Asi bych se ožral!

Zaplašme chmury, policie se sice brání statečně, pokud se brání oprávněně, ale tady vidíte názorně, jak moc nechtěná složka státní správy to je.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio