Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Pár dotazů ohledně MP Praha

Zdravím, uvažuji o podání přihlášky k Městské policii Praha a rád bych se zeptal zkušenějších na pár otázek, na které jsem odpovědi nikde nenašel. Prozatím bydlím na opačném konci ČR, ale rád bych se přestěhoval do Prahy. Bylo by mé současné bydliště bráno jako nevýhoda při přijímacím řízení? Co se zdravotní prohlídky týče, tak bych se chtěl zeptat ohledně dioptrií a cylindrů (sčítají se?). Jsou limity stejné jako pro PČR nebo přísnější? A co se platu týče - všude slibují 28-30k hrubého po započítání všech bonusů...ale s tím, jak důvěryhodné jsou reklamy, bych se chtěl zeptat, jaká je realita. Je takovýto plat reálný? A poslední dotaz. Rád bych si dálkově dodělal vysokou školu. Jak by se na to dívali? Házely by mi klacky pod nohy, nezajímalo by je to nebo by to vnímali kladně? Pokud má někdo i nějaké jiné zkušenosti nebo doporučení, tak bych byl vděčný za každou informaci. Předem velice děkuji za každou odpověď a přeji příjemný zbytek dne.
SARTY :: Datum založení: 18. 03. 2016 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HECTORDEVALIOR 16:24:36 29. 04. 2016
default.png
zapoměl jsem
4) vysoká škola - pokud nebudeš na místě kde máš mít vysokou školu, tak je to jenom v tvoji režii, bohužel.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HECTORDEVALIOR 16:22:29 29. 04. 2016
default.png
Ahoj, nevím jestli není pozdě, ale odpovím ti.
1)Dojíždění z druhého konce republiky není problém, máme dost kolegů z celé ČR - morava, ústí, jižní čechy atd. takže to nikdo neřeší.
2)Zdravotní prohlídka - záleží na doktorovi, ale jsou tady kolegové z brýlemi, takže asi by to neměl být problém.
3)Plat je diskutabilní - benefity jsou příplatek na bydlení, příplatek na dojíždění (mimopražští), stravenky, jednou ročně příplatek na dovolenou. Jinak platová třída je podle dosažené praxe + rizikový + osobní. Nemůžu objektivně říct, jestli to je opravdu zmiňovaných 28 - 30 v hrubém, ale od doby nového ředitele se to podstatně zlepšilo, předtím se jenom snižovalo.

Pokud ti to takhle pomohlo tak jsem rád.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio