Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

fyzické testy Holešov

ahojte chci se zeptat jak probíhají fyzické testy v holešově...jdu letos na přijímačky a hrozně se stydím...bojím seže budu muset ty fyzické testy dělat přede všema
DIA :: Datum založení: 10. 04. 2016 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KRT-K 16:40:02 11. 04. 2016
default.png
O Dio, O Dio....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 16:15:49 11. 04. 2016
Chip.jpg
Ahoj, nejsem nikdy tak radikální jako Hammer, ale uvědom si o čem je policejní práce. Jde o neustále vstupování do konfliktů, spory s pachateli přestupků a tč. kteří ti vyhrožují, nadávají, ironizují tě, nebo si z tebe dělají legraci. To všechno musíš zvládat s klidem a přehledem hodným anglického gentlemana a nesmíš dát najevo žádnou slabost, žádné zakolísání, protože jinak to rychle vycítí a utopí tě na lžíci vody. Pokud je pro tebe problém jen cvičit před bandou cizích lidí, něco je špatně. Testy probíhají tak nejak vsude stejně. Skupinka lidí je v telocvičně, instruktoři je rozdělí a po skupinkách delaji jednotlivá fyzická cviceni a instruktoři počítaji opakovani a zapisuji výsledky. Do toho jeste v nekolika krajích probíhaji tzv. přijímací campy. Tam vás instruktoři úmyslně přiváději do fyzicky a psychicky náročných situací a psychologové sleduji a vyhodnocuji reakce jedmotlivých frekventantů. A řeknu ti, někdy je to až trapné, jak na nekoho při modelovce párkrát jako pachatel zarves a on totálně vyhoří a rozbrečí se...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:09:33 11. 04. 2016
default.png
To si děláš srandu, ne? Co chceš dělat u policie? Uklízeče hajzlů? Ty se stydíš sportovat před ostatníma? Tak tebe určitě psycholožky vemou, o tebe strach nemám. Takový matroš tam policie potřebuje, má ho "málo".

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAHANIK 07:33:18 11. 04. 2016
default.png
Nejsem psycholog, ale řekl bych, že tvé ostychy nejspíš zpozorují posuzující psychologové a budeš mít nejspíš po přímačkách, jestli se k tomu nepostavíš čelem.

Hodně štěstí


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio