Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Recenze Bennon Panther (REDAKCE)

Recenze Bennon Panther
Bennon původní typ
Foto: Bennon

Přestože se může zdát, že šlo o jeden typ testované obuvi určené pro ozbrojené složky, ve skutečnosti šlo o typy dva. Ale to bych předbíhal už v úvodu. Rozhodně ale nešlo o standardní spolupráci, na jakou jsem zvyklý coby recenzent policejního vybavení.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 19. 04. 2016
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FOXX 19:55:47 17. 04. 2016
Foxx.jpg
To vypadá víc, než dobře, díky za recenzi.:-)

Mě osobně by zajímala váha těchto botek..? Chápu, že chlapovi je to vcelku jedno, ale u mně je to poměrně rozhodující faktor..:-))

Díky za případné info.:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CAOMHANACH 19:41:03 17. 04. 2016
Caomhánach.jpg
Výborná recenze, obuv více než zajímavá. Až doslouží mé HAIX, určitě se nad touto obuví pozastavím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 10:26:23 17. 04. 2016
default.png
Používám Bennonky jako pracovní boty, jen bacha: musíte je mít napuštěné třeba klasika Elaskonem, jinak po roce nazdar. Používám je jak v zimě tak v létě, letné podkotníčkové, bez problémů, hnáty mi nemrznou. V létě mám sice nohu zpocenou, ale to mám ve všech botech.
Chůze v nich je super, nebolí vás po celodenním stání hnáty až po prdel. Vřele doporučuju.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RV 10:02:55 17. 04. 2016
default.png
Fasované polobotky považuji za vtip, tak jsem si chtěl koupit svoje boty za levný peníz (manželka na rodičovské, děti pláčou hlady...). Boty ani ne tak na chození, ale spíš na případný sprint či nějaký zákrok.
Po dlouhém pátrání na netu jsem vybral polobotky Bennon LEGATUS O1 XTR II - non-metallic za nějakých 750,- Kč.
Za ty peníze jsem spokojený - pohodlné, dá se v nich běžet a na nezouvají se přitom (nedivte se tomuto kurioznímu postřehu, protože fasované polobotky se zouvají, ať je utáhnete jakkoli). Horší je, že se prodřela tkanina na vnitřní zadní část boty, takže to budu muset něčím vylepit.
Obávám se, že na nějaké delší chození to nebude, životnost bude krátká. Já sloužím na OOP a moc toho pěšky nenachodím, spíš se vozím v autě, takže mě boty vyhovují, stačí mi a za ty peníze ocením zejména pohodlí.
Klidně bych si boty Bennon zase koupil, ale připlatil bych si za nějaký dražší model.
Smutné je, že i kdybych si koupil polobotky Vietnamců, tak budou lepší, než ty fasovaný klumpy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio