Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

psycholog praha

zdravim neznate nekoho v praze nejakeho psychologa ktery by se venoval psychotestum statni mestska a bezpecnostni agentury pdychotesty nenacisto pohovor atd dik za kontakt
WILKOSZ :: Datum založení: 12. 05. 2016 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BRAVEMAN 08:47:29 20. 10. 2016
default.png
Wilkosz, po několikáté tě varuji, že pokud se budeš stylizovat, nejspíš to poznají v osobnostních testech a půjdeš ven. To že neprojdeš, neznamená, že si prohrál nebo že si špatnej člověk. U pohovoru s tebou projde nejasné věci z os. dotazníku ( co si vyplňoval doma ). Sleduje tvoje vyjadřování například při vysvětlování naprosto random věci. Případně ti dá ty inkoustové testy.. a opět to je o povídání. Nebo se zeptá na obrázky, co si namaloval a opět to je o povídání. Nic víc tam není. Můžete si povídat 10minut nebo taky 40 minut.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SOKOLIK 00:11:09 19. 10. 2016
default.png
Ahoj, budu podávat odvolání na přezkoumání závěru psychologa do Prahy. Má někdo bližší info? abcgames@seznam.cz

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio