Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Odvolání na výsledek

Dobrý den, velmi rád bych poprosil o radu, či názor ohledně odvolání k psychologickému vyšetření? Před nedávnem jsem toto vyšetření absolvoval. Skládalo se ze dvou částí a to IQ testu (po kterém spousta lidí musela odejít) a klasických psychotestů. Po ukončení těchto testů jsem absolvoval rozhovor s psychologem a bylo mi sděleno, že jsem ideální kandidát k celní správě. Bohužel cca po týdnu a půl mi přišlo sdělení, že nejsem osobně způsobilý k výkonu v CS. Rád bych se pouze informoval, zda má cenu podávat odvolání či jak si sám myslím, je to hloupost a vždy se dá za pravdu psychologovi. Mockrát děkuji za jakýkoliv názor.
JOSEF-55 :: Datum založení: 03. 06. 2016 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STRANIX 13:49:11 07. 06. 2016
default.png
Nechtěl by ses podělit, jak to celé proběhlo a dopadlo? Pro případné další kandidáty o práci u nějakého BS? =)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOSEF-55 15:18:30 03. 06. 2016
default.png
Moji otázku berte již za bezpředmětnou :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio