Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Přezkumná komise - Vojenská nemocnice Brno

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o Vaše zkušenosti, řekněme z poslední doby s přezkumnou komisí v Brně pro zdravotní prohlídku. Nebudu rozebírat, co konkrétně mi lékařka při územním odboru napsala po vyšetření do té "karty", kterou po absolvování zbývajících vyšetření v Brně budu odevzdávat přezkumné komisi. Nicméně, mám tam napsanou určitou diagnózu k níž mi připsala IIA - soudím tedy dle zákona o zdravotní způsobilosti "Následné stavy bez poruch funkce a bez omezení pohybů". Může mi někdo sdělit svou zkušenost, zda-li měl v kartě něco podobného a jak na to nahlížela přezkumná komise? Když tedy doktorka napsala schopen, jak pravděpodobné je to, že s tím budou souhlasit. Uchazeči předstupují před přezkumnou komisi nebo je to jen tak, že přezkumná komise hodnotí dle "papírů"? Moc děkuji za Vaše zkušenosti či náměty.
BLEDYY :: Datum založení: 06. 08. 2016 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BLEDYY 08:28:19 09. 08. 2016
Bledyy.jpg
Případně prosím, jak dlouho jste čekali na výsledek zdravotního vyšetření a vyjádření přezkumné komise? Klidně Brno ale i jinde .. díky!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio