Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak dlouho čekat na výsledky psychologického vyšetření pro celní správu.

Dnes je to osmý den co jsem byl na psychotestech a stále nemám výsledky. Jak dlouho myslíte, že mám počkat než začnu výsledky urgovat. Co vím tak všem došly do týdne.
CHATNICK :: Datum založení: 21. 12. 2016 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUIGICOLUTTI 20:28:40 15. 02. 2017
default.png
Ahoj, no u mě to bylo tak ze psycholožka řekla hned na místě při osobním rozhovoru, že za ni ANO. Na psychotestech jsem byl v pondělí a ve středu už dorazil dopis s výsledky.
Za mě platí lina huba hole neštěstí, proste když se do týdne nikdo neozve, okamžitě volám, gór ještě když ti řeknou ze dopis dojde do týdne. Navíc kdyby se dopis někde ztratil cestou, tak by ti přišel e-mail s pozvánkou na fyzické testy. PS: Vím ze to píšu asi pozdě, ale rada do budoucna pro další uchazeče:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 23:05:18 12. 02. 2017
default.png
Ahoj, prosím Tě a za jak dlouho došly?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio