Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

přestup přes výpoveď

Ahoj, chystám se přes výpoveď přestoupit od VSČR k PČR, chtěl bych se zeptat, jestli je i tady dvouměsiční výpovědní lhůta nebo když je to ze složky do složky tak je na vyžadání bez těch dvou měsiců. Děkuji
YKNES :: Datum založení: 02. 01. 2017 :: celkem 11 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AF13 10:08:07 16. 03. 2017
default.png
"o Hasičích supermanech ani nemluvím" ... no, fyzické testy k hasičům jsou docela jednoduché, tedy musí člověk umět plavat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 21:45:03 15. 03. 2017
default.png
OUTOFORDER [2017-03-15 21:33:49]: Ne, tak to není. Jsou různé sbory a tedy různé požadavky na fyz. způsobilost. I zdravotní způsobilost má na stejné TT resp. služební hodnosti různá zdravotní kritéria napříč sbory (o Hasičích supermanech ani nemluvím).

Jestli jsi to myslel jinak, mně to nevysvětluj, ale někomu, kdo ví prdlačku, bys mohl svým posledním komentářem pěkně zamotat hlavu. Zní to totiž obecně platně a tak to rozhodně není.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUTOFORDER 21:33:49 15. 03. 2017
default.png
Nejsou zadne procedury. Pri prestupu mezi bezpecnostnimi sbory se absolvuje pouze psychologicke vysetreni. Samozrejme pokud mas platnou fyzickou a zdravotni zpusobilost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 21:02:38 07. 03. 2017
default.png
Je to tak, jak to napsal Karbarek. Rozhodně je výhodnější změnit dres v rámci výběrového řízení. Není to úplně běžná věc a nepochybuji o tom, že co okres/kraj, tak je to jinak. Doporučuji zajít osobně na nové působiště a získat informace právě tam.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARBAREK 09:14:09 07. 03. 2017
default.png
Když budeš končit na žádost o ukončení služ. poměru, tak je dvouměsíční výpovědní lhůta. Já bych raději zkusil najít výběrové řízení na místo kam chceš nastoupit, nebo ještě lepší je tam zajít a domluvit se s příslušným funkcionářem aby to výběrové řízení vyhlásili. Pak se do něj přihlásíš, když ho vyhraješ a vyberou tě, tak jen přestoupíš a jedeš dál, ale u PČR, kde ale zřejmě budeš muset stejně absolvovat všechny přijímací procedůry. Výhoda je v tom, že můžeš nastoupit třeba do 5 TT, kde je lepší plat. Když nastoupíš po výpovědi u VS do PČR, tak začneš od píky s platem 17000,-Kč hrubého, a to je nuzný plat. Na bližší podrobnosti se zeptej na místě kam chceš nastoupit, a doporučuji ti jít přímo za vedoucím územního odboru, (prostě okresní velitel). Čau a mnoho zdaru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio