Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Fyzické testy Ústecký kraj x Praha

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jestli někde, kde je nedostatek policistů jako třeba v Praze se tolik nehrotí fyzické testy, nebo je to všude stejné. Jsem z Ústeckého kraje a slyšel jsem, že tady se fyzické testy docela hrotí, hlavně kliky, tak by mne zajímalo, jestli je to někde ,,mírnější". Běh na kilák a člunkový běh jsou v pohodě, CMT taky ujde, ale kliky jsou u mne problém, nevím jak se zlepšit, popř jestli by mi někdo poradil jak je lépe trénovat. Díky všem za odpovědi
JURA66 :: Datum založení: 09. 01. 2017 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TRNKALINKA 16:00:56 31. 01. 2017
default.png
Milý Juro66 s kliky, ostatně jako se vším v životě, je to prosté. "Trénujete-li průměrně, budete mít jen průměrné výsledky, trénujete-li více než ostatní, budete mít zákonitě lepší výsledky než ostatní." Chceš se opravdu zlepšit? Opravdu, opravdu? Tak do toho prostě buš, jak to půjde. Nejjednodušší řešení jak něco udělat, je udělat to. Žádný triky, pilulky, ani akční balíčky 100 kliků za dva týdny totiž nefungují.

Výhodou přijímacích testů jsou jejich jasně stanovené kritéria. To, že někdo neudělá testy kvůli 17 nebo méně klikům není přeci hrocení. To bych si taky mohl myslet, že trestní stíhání policisty kvůli 100,- kč úplatku je hrocení...

Cokoliv si v životě vydřu, nebo vybojuji má pro mě nesouměřitelně větší cenu, než to, co získám snadno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RIOT 17:24:39 28. 01. 2017
default.png
V Praze je to horší a i tak v ZOPce musíš stejně projít :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEZA 17:37:13 26. 01. 2017
default.png
Ahoj spoléhat se na to, že jsou někde fyzické testy mírnější je dost ošidné. Na kliky je dobrý třeba je cvičit s gymnastickou gumou přes ramena, ale jsou i jiný způsoby na internetu je jich plno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VALAR-MORGHULIS 08:48:44 25. 01. 2017
default.png
Nemyslím si, že i když je tu šílený podstav, tak budou mírnější fyzické....Prostě na ně natrénuj. :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio