Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Věci bývalé přítelkyně

Dobrý den, potřebuji poradit. Před nedávnem mě po asi půlročním vztahu opustila moje přítelkyně, protože navázala vztah se svým kolegou z práce. Byt, ve kterém se mnou bydlela je můj, trvalé bydliště má u rodičů. Ale má u mě spoustu věcí a nereaguje na výzvy, aby si pro ně poslala stěhovací službu. Jak v tomto případě postupovat? Její věci zabírají celý jeden pokoj v mém bytě. Děkuji za odpověď.
ALI01 :: Datum založení: 02. 02. 2017 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 02:20:57 03. 05. 2017
Lukas Heinz.jpg
Doporučuji zaslat ji doporučený dopis s výzvou, aby si věci do určitého termínu za vaší přítomnosti vystěhovala. také doporučuji pořídit soupis, vše zdokumentovat a řádně zabalit. Pokud si dopis převezme a nebude reagovat, uložte věci do skladu na vlastní náklady. Uložení a předání zdokumentujte. Doporučuji uložení alespoň na domu dvou měsíců. Pak jí pošlete opětovnou doporučenou výzvu k převzetí věcí ze skladu. No a pak už je to na ní.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANNIELA63 11:23:18 24. 04. 2017
default.png
Dobrý den, navazuji na shora uvedený dopis. Bohužel mě se stalo to samé, ale v obráceném pořadí, bohužel vše probíhalo zcela jinak. Po roce a půl se během jednoho měsíce chlapec rozhodl, že mě vyhodí. Vyhodil mě bez všech věcí na ulici. Šla jsem spát do kanceláře a ke svým věcem jsem se bohužel dostala velice sporadicky a navíc, když už tato situace nastala, rozhodl se během minuty změnil názor a vyhodil mě znovu. Bydlela jsem tři měsíce u kamarádky a o každý kousek jsem se musela doprošovat. Jelikož jsem si našla podnájem, potrestal mě tak, že mi sbalil věci do pytlů a odvezl a nábytek vystrkal na chodbu jeho bytu, kde došlo i k částečnému ponišení..ale to zase chvála bohu není tak hrozné..jelikož dostal cukrovkua měl akutní zánět slinivky, snažila jsem se bez agrese s ním domluvit, aby mi věci a peníze vrátil. Do dnes nemám nic..reaguje jako duševně sláb pouze v tom, že ho mé sms jako prosby o vydání mých věcí obtěžují a že už žádné nemá...nechci ho zdravotně nějak omezit, ale rozhodně nemám chuť mu něchávat své movité věci. Prosím o radu na mail. Děkuji Daniela

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio