Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nosný systém pro pořádkové policisty (REDAKCE)

Nosný systém pro pořádkové policisty
nosný systém
Foto: Pavel K

Ještě před dvěma lety většina pořádkových policistů tušila, že existuje jakési Ředitelství služby pořádkové policie, ale jen málokdo si dokázal s touto institucí spojit více než bezpečnostní školení. Zdá se, že pod novým vedením chytila tato instituce vítr do plachet a vyvíjí až překvapivou aktivitu. Z dílny ŘSPP vzešly nové uniformy, nové komplety pro pořádkové jednotky a pod jeho taktovkou byla provedena konečně také smysluplná systemizace zbraní. Také je připravován nákup balistických vest pro skryté nošení. Jedním z nápadů z dílny ŘSPP je nosný systém pro pořádkové policisty.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 14. 02. 2017
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KKKK 14:21:59 14. 02. 2017
default.png
AF13 [2017-02-14 09:31:54]: Doporučuji si prohlédnout uniformy např. Britů nebo Australanů, ti používají podobný systém a to v kombinaci se světlou košilí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 09:31:54 14. 02. 2017
default.png
Je to vždy děsivé, když v ČR někdo příjde s "vynálezem", který nikdo jiný na světě nemá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 09:31:47 14. 02. 2017
default.png
Je to vždy děsivé, když v ČR někdo příjde v "vynálezem", který nikdo jiný na světě nemá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio