Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nosný systém pro pořádkové policisty (REDAKCE)

Nosný systém pro pořádkové policisty
nosný systém
Foto: Pavel K

Ještě před dvěma lety většina pořádkových policistů tušila, že existuje jakési Ředitelství služby pořádkové policie, ale jen málokdo si dokázal s touto institucí spojit více než bezpečnostní školení. Zdá se, že pod novým vedením chytila tato instituce vítr do plachet a vyvíjí až překvapivou aktivitu. Z dílny ŘSPP vzešly nové uniformy, nové komplety pro pořádkové jednotky a pod jeho taktovkou byla provedena konečně také smysluplná systemizace zbraní. Také je připravován nákup balistických vest pro skryté nošení. Jedním z nápadů z dílny ŘSPP je nosný systém pro pořádkové policisty.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 14. 02. 2017
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 08:54:56 15. 02. 2017
default.png
AF13 [2017-02-14 09:31:47]: Já jen k věci, co v horkém létě nebo na kožich v zimě? Opasek je věc dostatečně modulární a na něj se toho vejde dost, aby se pod tím člověk nepotil po celém těle jako prase. Stačí, když bude zpocený pod opaskem. Pochůzková služba je zdlouhavá, pohodlí uniformy je maximálně důležité. Pamatuju si na to, že jsem v létě měl v pět odpoledne z tesilek jebáky na nohou velikosti pětirokuny a dřely mě neskutečně moc. Jejich stříh, to byla záruka na veletrh co týden jedny kalhoty, jak se nasedalo zpocení do auta, seklo se to na zpoceném stehnu a jak byla jedna nohy uvnitř auta a druhá ještě venku, ozvalo se škkkrrrrrk a od opasku po záda to bylo na dvě půlky. :-D
Stávalo se to i před lidma, smích z toho byl vždycky ukrutný.
Už reflexní vesta v létě, když je člověk deset hodin venku v terénu, byla příšernost, ne ještě celotělová špektaška.
Nevím Lukáši, asi ti moc nikdo vděčný nebude. Něco jinšího je to mít na sobě hodinu, něco deset.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KKKK 14:21:59 14. 02. 2017
default.png
AF13 [2017-02-14 09:31:54]: Doporučuji si prohlédnout uniformy např. Britů nebo Australanů, ti používají podobný systém a to v kombinaci se světlou košilí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 09:31:54 14. 02. 2017
default.png
Je to vždy děsivé, když v ČR někdo příjde s "vynálezem", který nikdo jiný na světě nemá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 09:31:47 14. 02. 2017
default.png
Je to vždy děsivé, když v ČR někdo příjde v "vynálezem", který nikdo jiný na světě nemá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio