Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

CO člověka čeká při bočním vstupu

Dobrý den, Pracuji u policie cca 5 let jako občanský zaměstnanec. Jelikož mám právní vzdělání Judr. specializace trestní právo. Byl mi nabídnut boční vstup do 7. TT na vyšetřovačku. Chtěl jsem se zeptat jak probíhá celé toto přijímací řízení, když jde o boční vstup? Jak je to s testy (psycho + fyzické) a ZOPkou Děkuji
KARELL :: Datum založení: 03. 03. 2017 :: celkem 65 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KARELL 17:03:43 15. 03. 2017
default.png
af13: zdejší úroveň vystihl dobře :)
JInak ZOP by byla opravdu jen na 3 měsíce (zbraň, nějaká ta školení a ještě více méně distanční formou) Jinak ty formality jako psycho + fyz. taky.
Modin: Jo to máte pravdu, sice bych měl jíz záhy do 8.TT na kapitána, ale stejně i tak je ten rozdíl možná 1.000kč.
Jinak, to nebyla péče ÚSKPV, ale lidí z OŘ. Hele Martoo, plejtváš tady časem, někdo tvrdí jak má skvělé vedení výtečnej kolektiv je buď úplně blbej a nebo si koukal doma tak možná na kriminálku Las Vegas, protože v Praze to chlapče snad krom odboru, stojí za hovno všude.... A ty tvoji tvrďáci z MOP nebo OOP to je fuk vodkud, jsou z 90% procent opravdu zoufalci, protože teď za 17-18000kč čistáho nikdo kdo není buď vodpad z pracáku a nebo opravdu srdcař, kterej k tomu má nějákej důvod nepujde. Šikovnej kluk co je vyučenej s maturitou dostane všude o 10000 víc a i ten se střední školou dostane lepší prachy a hlavně pěkně s pevnou prac. dobou a ikdyž to bude práce rukama tak čistá práce. Takže buď tak laskavej a přestaň tady tvrdit pohádky....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 22:43:32 13. 03. 2017
default.png
tak já se zopakuji .. nevšimli jste si že to je obyčejný lhář - provokatér .. ??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MODIN 22:04:13 11. 03. 2017
default.png
Já jen trochu nechápu - vzhledem k tomu, že na ÚSKPV snad není jediné SSM v 7.TT, a když KARELL zahlásil odchod, tak mu nabídli místo v 7. TT na vyšetřovačce - nejspíš OŘ nebo ÚO. Čeho tím dosáhli? Odejde jim stejně ne? A že by na ÚSKPV měli takovou péči o základní útvary?

A taky mi nejdou trochu dohromady ty jeho počty. Jít z 13. PT o. z. do 7. TT policejní, byť přímý výkon, tak si polepší akorát ve zvláštním příplatku. Na tarifní složce prodělá resp. přinejlepším si polepší asi o 300 Kč. A to nemluvím o osobním ohodnocení na útvarech s územně vymezenou působností.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 23:05:58 04. 03. 2017
default.png
Ptejte se toho, kdo vas tam chce. Tady se dozvite velke h... :-) Testy delat budete, ostatni je dle toho, jak moc vas tam chteji.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 20:11:03 04. 03. 2017
martoo.jpg
KARELL [2017-03-04 16:25:55]:
Pane Karle, základní dovednost policisty je práce s informacemi. Vy jste se tady projevil dostatečně, k tomu jsem se taky vyjadřoval, já jsem o sobě nenapsal nic. Jinak typická reakce "postřeleného" bočního vstupu..

Další základní dovednost policisty je pouštět se jen do toho, o čem ví, že může zdárně dokončit. Pokud bych přistoupil na "poměřování orgánu" Vaším projeveným stylem, prohrál byste. Pravda, máte o jeden stupeň vyšší vzdělání, protože máte rigo, takže v tom jediném byste teda vyhrál:o) Veřím, že je to pro Vás důležitá satisfakce..

Pokud děláte jako o.z. na ÚSKPV, tak to máte znalost základních útvarů a SKPV OŘ zmáknutou, to je pravda:o) Akorát v Praze OOP nejsou, ale MOP. Detail..

Pokud máte plat: "26.480 + osobko 11.000 a rizikáč 2200kč", tak i kdyby Vám to osobko nechali, což byste měl jedno z nejvyšších, bude pro Vás OŘ (ÚO) SKPV zlatý důl:o) Tomu, kdo Vám tento flek dohodil, budete po roce služby líbat ruce:o)

Podle toho, co píšete: "na nás OZ který často táhneme policii se tak nějak finančně zapomnělo; hlavně že dělám práci za npor.kpt. xy který hledaj §205 v trestním řádu", ještěže u Vás na ÚSKPV jsou kapacity:o)

K Vašemu vyjádření: "to tma chodí dělat bordel z pracáku a pár lidí kteří o to mají opravdu zájem, ale ty skončej kvůli penězům a kolektivu. Když příjde ten Váš kabrňák na krim... ta je spíš přítěž pro zaběhnuté lidi, protože nic moc neumí, protože jediná co imí je něco nadatlit do 158/3 a udělat s velkou pomocí většinou šéfa či zástupců blbou zkrácenku." musím konstatovat, že jsem rád, že Vy, jako o.z. na ÚSKPV, zkrácenky zvládáte jak na běžícím páse. Určitě jich tam máte dost:o)

Dal bych Vám jednu dozorčí službu na MOP (OOP) a chtěl bych vidět Vaše výkony při práci a pak Vás stav a zpracované spisy na předání:o)

To by byl moc tvrdý začátek.. Spíše bych začal tak, že bych vzal kluka z MOP (OOP), kterého jste nazval: "to tma chodí dělat bordel z pracáku" a má praxi třeba jen tři roky u policie, a Vás, oba bych Vás postavil před byt, do kterého bylo provedeno vloupání, nechal bych Vás tento případ zpracovat, a pak bych porovnal profesní a procesní úroveň jeho a Vaší práce. Věřím, že byste se dostatečně projevil..

Hlavně, že vy, jako o.z. na ÚSKPV, budete na OŘ (ÚO) SKPV zkušená posila a ne přítěž. Hlavně bych tam zmínil "jak jste to na ÚSKPV dělali", to Vám okamžitě otevře dveře:o)

Rozhodně bych do kanceláře chtěl 1000krát raději zkušeného kluka ze základního útvaru než nějaký boční vstup, který kolem sebe maximálně může mávat diplomem..

Ono zaučovat kluka, který třeba nemá takové teoretické znalosti, ale má komplexní praxi se všemi činnostmi, které MOP (OOP) koná, je pro SKPV podstatně cennější posila než sebevzdělanější teoretik.

Bohužel Vás zklamu i v posledním vyjádření: "Takže tyhle řeči, který vypovídaj o akorát o tom že sejcíte zneuznalej si šetřete do naborového střediska v SOkolovský", protože jsem na současném služebním zařazení maximálně spokojen a nevím o nikom, kdo by měl nad sebou lepší vedení.

Pane Karle, chce to pokoru, pár let mít nastražené uši, šoupat nohama a poslouchat zkušenější na útvaru, což tam budou prakticky všichni, kam máte tu nabídku..

Souhlasím (+ 4)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 18:14:55 04. 03. 2017
default.png
Boha jeho že takové krávoviny tomu provokatérovi vůbec žerete ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JERY1 17:14:24 04. 03. 2017
default.png
KARELL [2017-03-04 16:25:55]: Pane Karle, prosím, zachraňte nás! :-D A doporučuji zapracovat na gramatice a interpunkci i mimo pracovní dobu...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARELL 16:26:19 04. 03. 2017
default.png
GHOST-COP [2017-03-04 11:33:35]: Dám :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARELL 16:25:55 04. 03. 2017
default.png
MARTOO [2017-03-04 10:57:54]: Ehm, já chápu, že to vaše ego nemůže překousnout, ale já se o ten boční vstup neprosil, sedím jako civil ve 13.PT po 5ti letech 26.480 + osobko 11.000 a rizikáč 2200kč.... ale je to pro mne málo teď když jsem dodělal co jsem chtěl... Oznámil jsem odchod a nabídli toto. Chápu, že Vám stačí místo peněz pouze dobrý pocit ze služby vlasti a kus tombaku na stuze, ale mne bohužel né... prosím Vás dělám na ÚSKVP moc dobře vím jak to vypadá a hlavně co je za materiál na OOP v Praze při platu 17.000kč to tma chodí dělat bordel z pracáku a pár lidí kteří o to mají opravdu zájem, ale ty skončej kvůli penězům a kolektivu. Když příjde ten Váš kabrňák na krim... ta je spíš přítěž pro zaběhnuté lidi, protože nic moc neumí, protože jediná co imí je něco nadatlit do 158/3 a udělat s velkou pomocí většinou šéfa či zástupců blbou zkrácenku.... Takže tyhle řeči, který vypovídaj o akorát o tom že sejcíte zneuznalej si šetřete do naborového střediska v SOkolovský Děkuji :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 11:33:35 04. 03. 2017
default.png
JOE [2017-03-04 11:27:18]: Vím, že před asi 10 lety byla možnost bočních vstupů na ochrannou službu pro lidi, co měli střední školu veřejnoprávního, bezpečnostněprávního apod. směru a tehdy byly i ZOPky pro tyto lid zkrácené. Ještě více zkrácené bývaly pro absolventy POLAC a právnických fakult. Ale to je doba věru vzdálená dnešním vnitřním procesům :-) Ale co bylo, bylo.

Každopádně Karlle, dejte nám vědět, pakliže nabídku přijmete, jaká byla a jaká byla ve skutečnosti ;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio