Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Balistické tričko CZ 4M SPIRIT (REDAKCE)

Balistické tričko CZ 4M SPIRIT
Balistické tričko CZ 4M Spirit na figurantovi
Foto: Lukáš Heinz

Balistickou ochranu lze vylepšovat dvěma způsoby. Zvyšováním balistické odolnosti, nebo zvyšováním komfortu nošení. Možnosti zvýšení balistické odolnosti jsou omezené a závisí na schopnosti vyvíjet nové materiály. To je ovšem velmi nákladné a vývoj nových balistických materiálů si tak mohou dovolit výhradně velké korporace. Druhá varianta, tedy zvyšování komfortu nošení balistické ochrany, vyžaduje méně nákladů, ale o to více invence.  A zdá se, že invence nechybí ani českým firmám. Česká zbrojovka a.s., ve spolupráci s firmou 4M Systems a MOIRA CZ, a.s., přichází na trh s novinkou, která dostala název, „Balistické triko“

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 12. 04. 2017
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PAN-RUZOVY 01:17:04 14. 04. 2017
pan Růžový.jpg
konečně po dlouhé době něco, co má smysl. co si člověk neudělá sám, to nemá. Spoléhat se a čekat na "odborníky" z prezidia, to budu dříve v penzi.
Jen tak dál Lukáši

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio