Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Fyzické Praha

Ahoj všem, měla bych par dotazu na ty, kteří měli vyberko v Praze, příští týden mě čeká ta informační schůzka a je dost možné, ze na kemp pojedu již v srpnu.. 1.dotaz- beh na 1000m, běhá se na oválu nebo v terénu? 2.dotaz- jaký časový rozestup je mezi těmi 4 disciplinami? 3.dotaz- slyšela jsem, ze na přijetí stačí 32 bodu, ale na oficiálních stránkách je 36, co je na tom pravdy? (Pro rypaly: samozřejmě se snažím trénovat tak, abych měla min. Těch 36 bodu, ale člověk taky nemusí mít svůj den a nemusí se to povest) Mockrát všem děkuji za odpověď :)
LUCY948 :: Datum založení: 07. 07. 2017 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARMAR 11:52:03 16. 07. 2017
default.png
Běh na 1000m v lehkém terénu. Odstup dokud nedokončí ostatní, pak se jede další disciplína. Na 1000m je krátký přesun. 36 bodů je minimum. Po chlapech se chtějí poctivé kliky s dotykem hrudníku o zem, ženský si dělaj co chtěj a vezmou je i fyzicky neschopné.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio