Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Fyzické Praha

Ahoj všem, měla bych par dotazu na ty, kteří měli vyberko v Praze, příští týden mě čeká ta informační schůzka a je dost možné, ze na kemp pojedu již v srpnu.. 1.dotaz- beh na 1000m, běhá se na oválu nebo v terénu? 2.dotaz- jaký časový rozestup je mezi těmi 4 disciplinami? 3.dotaz- slyšela jsem, ze na přijetí stačí 32 bodu, ale na oficiálních stránkách je 36, co je na tom pravdy? (Pro rypaly: samozřejmě se snažím trénovat tak, abych měla min. Těch 36 bodu, ale člověk taky nemusí mít svůj den a nemusí se to povest) Mockrát všem děkuji za odpověď :)
LUCY948 :: Datum založení: 07. 07. 2017 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARMAR 00:46:51 13. 09. 2017
default.png
trnkalinka: jasně, že je to potřeba. Ale při vší úctě ženská s agresivním chlapem nic neudělá, ani kdyby těch kliků dala 30 - to je ale jiný téma.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 21:06:42 08. 09. 2017
default.png
Při vší úctě k našim vojákům. Riziko fyzického konfliktu vojáka sloužícího v kasárnách a policisty sloužícího na ulici mi přijde nesouměřitelné.

Že by velká část déle sloužících kolegů nezvládla fyzické testy je bez diskuze. Pochopitelně je to jejich vina. Někteří to alespoň vykompenzují např. komunikačními zkušenostmi. Jiná věc je případné rozdělení podle věku, ale to je částečně kompenzováno těmi body. Snižovat laťku hned na startovní čáře je ale podle mě špatně.

Cvik s leháním je o kondici. Je vysilující, což jako příznivec vyplavování endorfinu vítám. Sportovní oblečení mě netrápí, ty jedny kecky, tričko a trenky bych ani jako nějaký bonus nevnímal, ale chápu, že lidi by to potěšilo.

Fyzickou kondici si člověk nevytvoří tím, že si dvakrát týdně po hodině zacvičí. Být ve formě je životní styl.

Jakou máš představu o rozsahu fyzické přípravy v rámci pracovní doby u běžného tj. OOP policisty? Na Mop kde jsem dříve sloužil byla posilovna. Vedoucí tam byl každou chvíli a bude to znít neuvěřitelně, ale podporoval to i u ostatních.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 14:40:39 08. 09. 2017
default.png
Mno, zajimava diskuse... zahrnul bych do uvahy, ze armada ma pro zeny jine fyz. testy, nez pro muze, a take to, ze nemala cast prislusniku dele slouzicich by vstupni testy znovu splnit nedokazala. Jinak urcite neni pochyb o tom, ze fyz. proverky jsou vymysleny vyborne... asi nejlepsi je cvik s lehanim a vstavanim ze zeme, to je primo z praxe :-D Super je i to, ze maji prislusnici moznost fasovat sportovni vybaveni a te je fyz. priprava pravidelne soucasti jejich pracovni doby :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 09:26:23 08. 09. 2017
default.png
marmare: Toto může napsat jedině někdo, kdo nesloužil. V hlídce, při zákroku, až bude potřeba někoho smotat, tak si taky jako řekneš: "to je přehnané, aby ženská zasahovala/požívala sílu?"

Systém fyzických testů je nastaven (z pohledu nerozlišování pohlaví) správně. Já taky nedělám kuchaře, když umím akorát uvařit brambory.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARMAR 23:12:14 06. 09. 2017
default.png
Ono přece jenom chtít po ženské 18 poctivých kliků na zem je celkem přehnané, to už vyžaduje hodně poctivý trénink.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUCY948 23:34:13 21. 07. 2017
default.png
MARMAR [2017-07-16 11:52:03]: dekuji za odpoved. co se týče kliků, tak u nich si zrovna dávám záležet,abych se dotýkala o zem :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARMAR 11:52:03 16. 07. 2017
default.png
Běh na 1000m v lehkém terénu. Odstup dokud nedokončí ostatní, pak se jede další disciplína. Na 1000m je krátký přesun. 36 bodů je minimum. Po chlapech se chtějí poctivé kliky s dotykem hrudníku o zem, ženský si dělaj co chtěj a vezmou je i fyzicky neschopné.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio