Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

POLICEJNÍ HON NA VODÁKY, NEBO BEZOHLEDNÉ OCHMELKY? (REDAKCE)

POLICEJNÍ HON NA VODÁKY, NEBO BEZOHLEDNÉ OCHMELKY?
Člun SPS
Foto: SPS

Podle mnohých už policie neví, kde by lidi oškubala a tak si jako cíl bezdůvodné buzerace vybrala právě vodáky. Opravdu to tak je, nebo si prostě dotyční rejpalové vysvětlují věci po svém? Oslovil jsem tedy osobu nejpovolanější, ředitelku Státní plavební správy, paní Kláru Němcovou, a požádal ji o informace k této problematice.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 02. 08. 2017
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TAHAC 07:10:29 13. 08. 2017
default.png
SANTIAGO-SAN [2017-08-02 18:17:14]: Ja mam hrozne rad Ploucnici. Zacina se projetim prurvy (Straz a Noviny pod Ralskem), coz je zazitek a pak jedes skoro po celou dobu v divocine, reka paradne meandruje, jet se da az za Ceskou Lipu. Pak jsou jeste supr zazitky Vavrinecky potok (najdi na youtube), coz je paradni taskarice a Tepla, to se projizdi Karlovyma Varama kolonadou. Na obou akcich je sice lidi po kokot, ale stoji to za to :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 19:30:08 04. 08. 2017
dax.jpg
Soudruzi, tak je to správné a tak to má být. Pořádek je to hlavní.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 18:17:14 02. 08. 2017
default.png
TAHAC [2017-08-01 06:13:16]: Poraď mi, krom Sázavy, Berounky ? Co se kde dá ještě sjíždět a stojí to za řeč ? Když teda pominu Vltavu a kousek Jizery. Díky za tip. :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 06:13:16 01. 08. 2017
default.png
Buzerace to je, o tom zadna, byt samozrejme se nekteri vodaci chovaji jak prasata. Ja jezdim s bandou na vodu celej zivot, u toho vzdycky pijeme (a vzdycky budeme), zadnej bordel nedelame a smrtaky nesjizdime. Nastesti nesjizdime takovy zasrane mainstreamovy reky, jako je Vltava, takze se nas ta buzerace v budoucnu zrejme netyka..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio