Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policie ČR představila nové náborové vizuály (REDAKCE)

Policie ČR představila nové náborové vizuály
Náborová kampaň PČR
Foto: Policie ČR

Policii ČR chybí na odděleních lidé. V hospodářské konjunktuře a při soupeření s ostatními ozbrojenými složkami nemůže sehnat nováčky, kteří by byli schopni nahradit odcházející policisty. Náborová kampaň proto přichází s novými vizuály.

Autor: redakce
Publikováno: 04. 09. 2017
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CODY 19:52:18 04. 09. 2017
Cody.jpg
Hihihi no tak určitě...pokud si nevážíš sám sebe...chceš se propadnout ve společenském žebříčku..být za onuci společnosti kde ti dnes už každý občan poví co musíš a co nesmíš a na co má právo natáčí tě jak hollywoodského herce aby tě pak právník pověděl co vše bylo na tvém počínání špatně a inspekce tě postavila mimo službu za odpovídající snížení platu..pokud chceš poznat bezmoct zoufalství beznaděj a deprese a každý den v práci se obávat následků svého počínání kdy zakročit-špatně/ nezakročit-také špatně...nemůžeš nikdy vyhrát pokud jsi policista české republiky v současné době....ano vstup mezi nás je to super a život se ti zhorší o 360 stupnů na hooodně dlouhou dobu....

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio