Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Co všechno se fasuje z výstrojáku před ZOPkou

Zdravím, mám dotaz ohledně fasování výstroje, 2.10 nastupuju na OHS a hned 6.10 začínám ZOPku v Praze. Chci se proto zeptat, co všechno se fasuje/dá nafasovat z výstrojáku (někdo mi říkal, že třeba jen jeden typ kombinézy - letní nebo zimní, ale ne obě) a pak třeba taky ohledně pouzdra na zbraň, jestli se dá vyfasovat stehenní a nebo pouze opaskové a stehenní si musím koupit sám. Díky za všechny rady :-)
JURA66 :: Datum založení: 11. 09. 2017 :: celkem 16 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BOBRAS 19:41:22 15. 09. 2017
default.png
Hehe :D
Řeknu ti to takhle, evidentně asi nemáš páru o co tady jde...
Jestli to hodláš nějak ustát, tak se hlavně starej o to aby jsi vyšel s vejplatou, byl za dobře s šéfem a nějak se protloukl k nějaké klidné pozici.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 11:46:17 14. 09. 2017
Sekta.jpg
Silniční kontrolu udělá blbě i vyhořely policista , to bych úplně takhle nenapsal..
A myslim ze vyhořelych policistu je teď mnohem více než mladých nadšených lidi a aspoň trochu akcnejsich...
Vidíš já ze zbraně nadšený byl:)))
Nestydím se to přiznat :)))
Vojnu nemám, a nemyslím si ze mi chybí...
Naopak znám lidi, kteří ji mají a úplně jim teda v ničem neprospěla, ale tohle vše je o individualistech..
Hanba fackovala ?:)))nechápu proc ale
Co člověk to názor, beru...
Ale zase nemůžeš to používat na všechny ostatní když tobe je to proti srsti, teda neměl bys:))

Tak muže mít celníky jako přechodnou stanici a nakonec to dotáhne třeba na nějaký elitní útvar...


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 11:33:38 14. 09. 2017
Cody.jpg
Ne dokazovat ale je tady už znechucení a výhodnější z těch mladých kteří jsou jeden jak druhej jak přes kopírák....cest výjimkám ale kolik jich je....
PCR není pro 20 lety blbinky pak to má nějaké vypadat na ty ulici být "pitomá silniční kontrola a PCR má z ostudy kabát.
Já nastupoval už se zbrojnim průkazem a prošel jsem Vojnou, takže že služební pistole sem opravdu vydřeny nebyl.Hanba by mne fackovala fotit se pozičně, to je stát tvářit se jak Ježíšek kde pointou fotky je že mám na sobě juniformu a v ruce Drzim samopal...co to má za význam.
S kuklou sme si hrály už jako děti na četniky a lupiče.
Tím spíš že to je kolega z OS je jeho dotaz ještě smutnejsi když odpovídá pozerskemu pubertakovy bezprostředně po shlédnutí filmu Swat či Kajínek :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 10:09:41 14. 09. 2017
Sekta.jpg
CODY [2017-09-12 23:31:30]:
Ty jsi se netěšil na to až dostaneš zbraň ?
Nechtěl nosit stehenak a kuklu??:)))
To je smutný začátkem u PČR teda :)))
V tom se snad vyfotí každý kdo si to na sebe vzal nee?:)))
Jasne , dávat to na FB o tom se vůbec nebavím...

On je u celnaku , ale ty jsi potvrdil zase ze u PČR jsou pořad lidé , co si potřebuji na někom něco dokazovat...



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JURA66 08:45:30 13. 09. 2017
default.png
AF13 [2017-09-12 23:01:24]: Poenta toho celého je byla na začátku úplně jinde, chtěl jsem se jen dozvědět co všechno se fasuje a jak to +/- probíhá. To že jste se chytli spolu s CODYm jedné věci, na kterou jsem se slušně zeptal, za to už já nemůžu. Nevím co je špatného na tom se zeptat, zda se fasuje kombinéza, přijde mi praktičtější než dvojdílný komplet. Chápu že mi 2.10 nikdo zbraň nedá, vím přesně co a jak bude následovat, zase tak neznalý nejsem. Jen mne zajímalo jak píše kolega MBMAT, jestli se vůbec nafasuje celá potřebná výstroj, abych třeba neměl jen jedno triko a jednu košili, toť vše

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 23:31:30 12. 09. 2017
Cody.jpg
Tomu nevysvětlis.... stehenní pouzdro a kombinéza tím se provaril co to je za typka,za chvilku se bude shánět po vestě a nasivkach jojo takových už bylo a jaký byly :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 23:01:24 12. 09. 2017
default.png
Poenta je, ze steheni pouzdro lepsiho policajta / strelce / bojovnika fakt nedela... stejne jako ohrnuta kukla na hlave a dalsi picovinky ala swat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 22:58:51 12. 09. 2017
default.png
JURA66 [2017-09-12 08:18:20]: Protichudne informace potkas vsude... zaklad je, neptat se na blbosti a ptat se lidi, kteri znaji odpoved... 2.10. nastupujes a 6.10. jdes na ZOP... tj. nikdo ti neda 2.10. do ruky zbran... a proto nepotrebujes resit pouzdro na zbran... na ZOP dostanes to, co vsichni... tj. ze za rok po ZOP pujdes na OHS je kazdymu uplne sumak... cilem ZOP bude naucit te se zbrani zachazet tak, aby si nezastrelil sebe nebo kolegu a plus minus se trefil do terce... tj. stehenak na nic nepotrebujes... az ta rok prijdes na OHS tak vyfasujes to, co maji ostatni, tedy pokud to bude skladem... no a kdyz vsichni kolem budou mit stehenaky, tak se nekoho zeptas, kde to vzal... no a dozvis se, jestli to fasoval, nebo jestli je to jeho vlastni pouzdro... Ale ptat se prvni dny na utvaru, nebo na ZOP po stehenim pouzdre, to budes leda ostatnim pro srandu. Ale pochopitelne se zeptat muzes, na ZOP uz asi instruktory nic neprekvapi :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KKKK 19:09:27 12. 09. 2017
default.png
Stehenní pouzdo vyfasuješ pokud budeš v pořádkové, což na OHS časem nejspíš ano. Některé útvary jej mohou nafasovat i mimo pořádkovou, ale to je věc vedoucího oddělení, nikde není předepsaná. Na kombinezu se teď vykašlali, jestli budeš v čerňákách, tak stejně z toho půlku v učebně a tam bundu rád sundáš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 08:51:53 12. 09. 2017
Foxx.jpg
CODY [2017-09-12 07:21:28]:
AF13 [2017-09-11 19:26:35]:

O co vám dvěma jako jde??? To je přehlídka měření přirození, nebo proč se navážíte do budoucího kolegy, který se normálně, slušně, zeptal...??

Kolego, abych ti odpověděla nějak normálněji: My jsme časem plastový opasek dokonce fasovali, ale záleží to na konkrétním stavu skladů.:-)) Asi neexistuje místo, kde bys ho nemohl nosit, přestože si jej koupíš sám. Stehenak, to už je jiná. Dost záleží na vedoucím. Někde to povolují, jinde ne... Nekupuj dřív, než budeš někde na stálo, případně se předem domluvíš s vedoucím, pokud víš 100%, že půjdeš na konkrétní útvar, což před zopkou není nikdy jisté, ale říkám to z důvodu, abys mohl případně chodit na škole na střelby už se stehenakem a učil se s ním. Samozřejmě musí mít dvě pojistky.;-))

Snad je to teď pro tebe přehlednější. Těchto rádoby kolegů si nevšímej. Jsou takhle milí asi na všechny.:-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio