Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

K jakému útvaru jít?

Dobrý den, mám 14 a nyní chodím do 9. třídy. O policii se zajímám od minulého roku. Chtěl bych dělat policistu na nějakém obvodě v Moravskoslezském kraji, okres Frýdek - Místek nebo Ostrava. Chápu, že musím mít maturitu. Ale známí, kteří jsou v policii, říkají, že je lepší jít třeba na OHS (v mém případě Ostrava) nebo na dopravku, že např. na "vesnických obvodech" je klid. Děkuji za rady. S pozdravem Jakub Přichystal.
KUBIK123 :: Datum založení: 01. 10. 2017 :: celkem 58 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KRT-K 19:46:12 17. 10. 2017
default.png
Za sebe říkám dopravka ;-) Ale jinak souhlasím.. studuj a uvidíš, co a jak bude. Když u nás začneš v 19 letech, tak když budeš chvíli bydlet u rodičů nebo na ubytce, plat nebude tak hroznej. A kdo ví, třeba za tu dobu se za náš plat nebudem muset stydět :-D Jinak ti fandím, pokud to tak chceš, tak to tak bude :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOBRAS 15:10:50 17. 10. 2017
default.png
trnkalinka: Můžu se zeptat kolik máš odslouženýho? Protože ten elaborát to je docela síla :D :D :D Kubajs.. vůbec bych to neřešil, pač za těch 5 let se to može všechno změnit a reformovat, že se nebudeme stačit divit. Jinak je jedno kam nastoupíš, pokud nebudeš mít VŠ a nepřeskočíš, tak tě čeká všude to samé. Papíry, lhůty a tahání se s debilama... a hádky s uplně blbejma lidma co oblekaj stejný hadry jako ty. Navíc se taky podívej na platy jak je to hodnocené, protože pro rodinný život, to dneska opravdu moc není. Zkrátka, studuj dál, to je dneska nutný a čas ukáže co a jak :) každopádně držím Palce :)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 11:31:48 16. 10. 2017
default.png
kubiku123, odpovím ti zcela obecně. Pokud chce být člověk v jakékoliv činnosti dobrý, musí získat zkušenost. Zkušenost je dána počtem setkání s jevem daného druhu. Vzhledem k tomu, že Ostravský region je "postižen" kriminalitou, tak ti vysloveně klidné oddělení, kde by si se toho moc nenaučil nehrozí. Koukni se na mapakriminality.cz a sám si můžeš zjistit, kolik a jaké druhy trestných činů řeší jednotlivá OOP. Další věcí je, že pokud chceš být v nějaké činnosti opravdu dobrý, tak je nejlepší začít na nejnižší pozici, od "píky" tj. např. OHS/DI. Zde se seznámíš se základními věcmi(činnost policie podle zákona o policii, správní řízení - řešení přestupků apod.) a až se je naučíš, postoupíš třeba dál na OOP(kde se řeší složitější věci např. trestné činy), poté třeba na kriminální policii atd. Práce u policie je velmi zajímavá, různorodá, společnosti prospěšná, někdy i akční. V současné době jsou bohužel policisté zahlcováni papírováním a přemírou nejrůznějších právních předpisů. Obecně pak lze říci, že zkušenost s prací u policie je velice dobrou školou života. Naučí tě čekat nečekané a poradit si i v situacích, kdy si velká část lidí rady neví.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu KUBIK123 07:26:39 15. 10. 2017
default.png
Prosím, chtěl bych odpověď od pokud možno přívětivých lidí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KUBIK123 19:24:38 14. 10. 2017
default.png
Mám takovou otázku, proč zrovna na OHS?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KUBIK123 18:42:28 14. 10. 2017
default.png
Děkuji.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 18:22:51 14. 10. 2017
default.png
Udelej maturu a bez na OHS. Co cekas, ze ti tu kdo povi. Poznas sam ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KUBIK123 17:51:02 14. 10. 2017
default.png
Tak odpoví někdo?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio