Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

PČR - jak to probíhá

Ahoj, předem se omlouvám, pokud tu již toto téma bylo rozepsané. Tak tedy, silně uvažuji o tom jít zkusit práci u PČR. Mým hlavním důvodem je to, že jde o jistou práci - rozhodně jistější, než pro běžného zaměstnance ( vlastní zkušenost ). Ale mám pár otázek: jak, prosím, probíhá výběrové řízení ? Papíry již doma mám, stačí vyplnit a poslat. Kamarádka, která úspěšně prošla mi říkala, že si mohu vybrat, zda půjdu nejprve na psycho nebo na fyzické, a že potom je 2-3 denní pobyt, kde se rozhodne, zda mě přijdou nebo ne. Tam probíhá co ? Fyzické a lékařská prohlídka ?? Nebo ještě něco jiného ? Dále pak, v našem městě je nedostatek policistů a tak bych měla, asi svoje jisté doma. Jen mě docela děsí ty testy, hodně, sice, sportuji, ale výhradně spodní část těla ( nohy - běh, cyklistika ), hořejšek je, zcela, v háji - kliky. Dále pak, co těch 12 měsíců jako student - policista ? To probíhá, prosím, jak ? Školu si mohu vybrat nebo jsem někam zařazena ? Pro info, bydlím 60 km od Prahy. Ještě před rokem, možná dvěma mi při prvním hlášení přišel email, kde jsem měla datumy ( první fyzické, pak psycho ) do nemocnice a tam proběhlo vyšetření - to už neplatí ? Děkuji
BIKE-L :: Datum založení: 03. 10. 2017 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio